HomeTechCryptoDeze makkelijke app geeft gratis aandelen weg!

Deze makkelijke app geeft gratis aandelen weg!

Geen idee of het voor jullie ook zo is maar ik zelf wordt tegenwoordig overspoelt met allerlei advertenties die beweren dat mijn geld voor me moet werken. Nou is het niet dat ik veel geld heb dus ik had er nog nooit echt over na gedacht. Vooral omdat het best wel een gedoe is om daar zonder kennis ineens in te stappen. Tot een maatje van me vertelde over een app waar ik gratis aandelen kon krijgen en dat gaf me de inspiratie om eens op zoek te gaan naar de makkelijkste apps om in aandelen te handelen.

Aantal mogelijkheden

Er zijn best veel mogelijkheden om relatief makkelijk te beginnen met het handelen in aandelen. De bekendste voor mij was DeGiro en ik ben daar dan ook begonnen. Hoewel het vrij gemakkelijk was om mezelf aan te melden en een aandeel te kopen, was ik niet heel tevreden over de interface van de app. Ik was zelf op zoek naar een gebruiksvriendelijke app waarin ik heel makkelijk. Vervolgens ben ik gaan kijken naar de PLUS500 app maar ook daar ziet het er allemaal moeilijker uit dan het zou moeten zijn.

Omdat die vriend van mij bleef hameren op die app waar ik een gratis aandeel kon krijgen, ben ik toch overstag gegaan. Toen ik de app eenmaal gedownload had, was ik al heel tevreden over het aanmeldingsproces. Dit ging een heel stuk soepeler en duidelijker als bij de apps die ik hiervoor noemde. Ook de interface vond ik echt top! Je ziet makkelijk en snel hoeveel rendement je maakt en je kan precies bijhouden wat de prijzen van de aandelen doen. Dit in combinatie met het gratis aandeel dat ik kreeg, was mijn keuze gauw gemaakt!

Gratis aandelen

Ik heb het over BUX Zero. Deze app heeft een soort affiliate program waarbij mensen dus gratis aandelen kunnen krijgen. Uiteraard zitten er een aantal voorwaarden aan maar een addertje onder het gras is niet te vinden. Ik kreeg uiteindelijk een gratis aandeel van €32,- euro en tot mijn verbazing kon ik die meteen verkopen! Ik had er zelf €25,- op gezet dus ik kreeg meer terug dan dat ik investeerde.

Stonks | Know Your Meme

De voorwaarden

De voorwaarden om zo’n gratis aandeel te krijgen is dat je het aanmeldingsproces voltooid via deze link: https://invite.getbux.com?kid=1E624K. Daarnaast is het zo dat je een klein bedrag (maakt niets uit hoe veel) moet storten. Dit kan gewoon heel snel en gemakkelijk via Tikkie. Wanneer je dat gedaan hebt, krijg je direct een gratis aandeel! De waarde van deze aandelen kan dan verschillen tussen de €2,- en de €400,- dus met een beetje geluk verdien je in 1 keer €400,-

Kortom, wil jij graag eens aan de gang met het beleggen van je geld? dan is dit de plek waar je het best kan beginnen! Je krijgt direct gratis aandelen waardoor je helemaal gratis kan beleggen. Ben je nou geïnteresseerd in meer beleggingsvormen? Dan raad ik je aan om dit artikel even te lezen zodat je gratis Bitcoins kan krijgen!

Meer van dit