HomeDIYDeze Eiffeltoren van 12 meter hoog is nu voor niks op te...

Deze Eiffeltoren van 12 meter hoog is nu voor niks op te halen in Utrecht

De Eiffeltoren is ongetwijfeld één van de meest bekende bouwwerken ter wereld. De reusachtige toren trekt vele miljoenen bezoekers per jaar en dat is helemaal niet gek. Het is namelijk prachtig gemaakt en geeft een uniek uitzicht over de stad Parijs. Maar wist je dat je er helemaal niet voor naar Parijs hoeft?!

Gratis Eiffeltoren

In Utrecht kun je nu gratis een replica van de Eiffeltoren bemachtigen. Via een advertentie op Marktplaats wordt de houten toren van 12 meter hoog aangeboden. Je moet er alleen wel heel snel bij zijn want het werd in een paar dagen al meer dan 5000 keer bekeken.

De advertentie luidt als volgt: “Gratis af te halen : Houten Eiffeltoren 12mtr – In 3 delen demontabele en houten Eiffeltoren met bouwboek. Wegens sloop van huidige locatie aangeboden. Het is een heel mooi gebouwd object maar heeft zeker een onderhoudsbeurt nodig. Fantastisch voor op een evenement terrein, camping o.i.d.
Om de toren op te kunnen halen heb je wel een dieplader met kraan nodig. Alleen serieuze reacties graag”. 

Flink gevaarte

De Eiffeltoren is gemaakt door een Carnavalsvereniging en later heeft Greenpeace het een aantal keer gebruikt voor wat acties. 7 jaar geleden kon de huidige eigenaar Sander Kanters het ding overnemen en dat leek hem toen wel leuk als soort grote kerstboom. Hij staat momenteel bij een stichting die helaas plaats moet maken. Vandaar dat de toren naar een nieuw adres mag verkassen.

De toren heeft wel wat liefde nodig. Zo moeten er een aantal dingen wel echt opgelost worden maar is het algemeen van de toren nog best oké. Het belangrijkste vind de huidige eigenaar dat de toren niet als openhaard hout eindigt. Verder maakt het hem niet uit. Mensen die tot nu toe gereageerd hebben willen er bijvoorbeeld een blikvanger op de camping van maken of zelfs ombouwen tot geitentoren. Voor foto’s van het ding kun je even naar onder scrollen.

Bron: Marktplaats

Meer van dit