HomeTechGadgetsDeze onderbroek laat jouw stinkscheetjes naar pepermunt ruiken

Deze onderbroek laat jouw stinkscheetjes naar pepermunt ruiken

Goed nieuws voor de stinkdieren onder ons! Wij vonden namelijk een product dat jouw scheetjes naar pepermunt laat ruiken. Met een kleine handeling kun je vol zelfvertrouwen de boel laten luchten.

Scheetjes laten

Een scheetje laten is hartstikke prettig. Het haalt de druk er af en zorgt er voor dat de gassen in je lichaam niet te veel opbouwen. Met het inhouden van scheetjes kun je zelfs zo’n pijn krijgen dat je in een rolstoel moet gaan zitten.

Het enige wat het laten van een scheetje vaak tegen houdt is de verschrikkelijke stank die je kunt produceren. Het geluid valt nog wel enigszins te verbloemen maar die stank was voorheen het grote probleem. Daar hebben wij nu een oplossing voor gevonden. Dat is namelijk dit soort van maandverbandje dat de stank opneemt.

Deodorizer

Brian Conant is de uitvinder van het product dat hij de Flatulence Deodorizer noemt. Hij zegt dat het product de wereld aan het veroveren is en dat het door dokters zelfs wordt aangeraden. Het maandverbandje is gepatenteerd door zijn bedrijf.

Je plakt het padje met gemak in je onderbroek. Je plakt hem op de plek waar de vieze luchtjes uitkomen. Je kunt het product zelfs wassen en opnieuw gebruiken. Als het goed is moet het niet te voelen zijn. Het neutraliseert de meest ranzige lucht door de actieve koolstof die erin zit. Ook kan het een geurtje naar keuze geven. In dit geval is pepermunt de meest gekozen geur.

Bron: SGXL

Meer van dit