opblaaskroeg, tuin

Voor de kroegtijgers: opblaasbare kroeg voor in de tuin te koop

1 min


Mis jij de kroeg ook zo erg? De gesprekken, de koude drankjes en de laatste rondjes? Het is zo lang geleden dat we bijna niet meer weten hoe het voelt. Maar er is nu een oplossing: een opblaasbare kroeg voor in de tuin. Dit is geweldig!

Opblaaskroeg voor in de tuin

In een kwartiertje is deze thuiskroeg opgeblazen en kun je koude pilsjes gaan tappen voor je gasten. Het idee van deze ‘Irish Pub’ komt uiteraard uit Engeland. Inmiddels is de opblaasbare kroeg gelukkig ook in Nederland te huren. Proost!

Je hebt wel een redelijk grote tuin nodig voor deze opblaasbare kroeg, het neemt namelijk best wel wat plek in. Maar hoe dik is het om een eigen stamkroeg te hebben? Zet wat tafels neer, een barretje en een goed geluidssysteem en je hoeft nooit meer de deur uit.

opblaasbare, kroeg, tuin

Groot feest

De pub is geschikt voor 50 tot 60 personen (beetje afhankelijk van hoe groot jouw gasten zijn). Helaas moeten we met die aantallen nog even wachten, maar met de familie of een paar vrienden is dit natuurlijk al super gezellig.

Je hoeft voortaan nooit meer de kroeg uitgetrapt te worden. Je kiest lekker zelf tot wanneer je open bet. De prijzen liggen wel vrij hoog. Inclusief installatie kost de kroeg 285 euro, maar dan heb je wel een uniek feestje. De perfecte oplossing totdat de kroegen weer open zijn.

opblaasbare, kroeg

opblaasbare, kroeg, tuin 1

Bron: 9GAG


Delen