[rs_header_title title=”Over Ons” titlecolor=”#00b709″ css=”.vc_custom_1600850351115{margin-top: -10px !important;}”]

Wat ooit begon op een donker zolderkamertje, is nu een beetje een uit de hand gelopen hobby. De drang om dagelijks het internet af te zoeken naar de leukste gadgets en innovaties, werd steeds groter. Omdat we zo veel leuke dingen konden vinden, besloten we om dat via Instagram met de wereld te delen.

Honderd volgers werden er duizend en duizend werden er zelfs tienduizenden. Uiteindelijk hebben we besloten om ons platform om te gooien naar online magazine dat zich richt op alles omtrent gadgets, tech, entertainment en innovatie.

Hoewel we niet per se om de beste specificaties en technische snufjes geven, vinden we het wel heel interessant om het allemaal uit te zoeken. We zijn gewoon gek op gadgets en willen alles er van weten. Daar komt dan ook direct onze naam vandaan!

Wij vinden het belangrijk om onze eigen kijk op dingen zo eerlijk mogelijk over te brengen. Wij zijn dan ook niet bang om onze mening in de artikelen te verwerken. Dat wil niet zeggen dat we niet open staan voor de mening van onze bezoekers en die willen we dan ook altijd erg graag horen!

We hopen dat we jou, de lezer, mee kunnen nemen in onze visie op de wondere wereld van gadgets, tech, entertainment en innovatie. Dat we je even helpen ontsnappen uit de drukke werkelijke wereld en dat we een glimlach op je gezicht kunnen toveren op de momenten dat je daar aan toe bent.

Iets gezien (of niet gezien) op GadgetGekkies en vind je daar wat van? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. We komen zo snel mogelijk bij je terug!

[rs_header_title title_tag=”h4″ title=”Mitchel van Leest” align=”center” titlecolor=”#00b709″ css=”.vc_custom_1601281533807{margin-top: -20px !important;padding-left: 210px !important;}”]
[rs_header_title title_tag=”h4″ title=”Lars Godschalk” align=”center” titlecolor=”#00b709″ css=”.vc_custom_1600851612767{margin-top: -20px !important;padding-left: 222px !important;}”]