HomeGadgetsRing camera filmt hoe huis ontploft en bijna de hele buurt wegvaagt

Ring camera filmt hoe huis ontploft en bijna de hele buurt wegvaagt

Tegenwoordig hebben heel erg veel mensen een deurbel met een camera. Het bekendste merk onder de deurbelcamera’s is toch wel Ring. Een Ring camera neemt beweging op, en deze camera had wel iets heel heftigs op beeld staan. De Ring camera filmt namelijk hoe een huis ontploft en de hele buurt bijna wegvaagt!

Ring camera

Een Ring camera kan heel handig zijn als iets is gebeurd voor de deur. De camera staat namelijk 24/7 aan en filmt het als er beweging is. Hij maakt dan een opname van de beweging, en zet het in je app. Je moet er wel een abonnement voor afsluiten maar dan heb je wel zekerheid dat je alle beweging voor de deur op camera hebt.

Vaak is het handig als bijvoorbeeld je auto wordt gestolen, maar soms kan het voorkomen dat de camera een ander doel heeft. Zo neemt hij ook dingen op die niet per se met jouw eigen bezittingen te maken hebben. In dit geval ging het om een huis, dat compleet ontplofte. Door de enorme explosie, vaagde het bijna de hele woonwijk weg. Het is haarscherp te zien op de camera.

Huis explodeert

Te zien is hoe het huis compleet explodeert. De grote vuurbal die door de explosie volgt, had zo veel kracht dat er meerdere huizen beschadigt raakte. Toen de politie onderzoek ging doen naar de oorzaak, kwamen ze bij en Ring camera uit, die het hele gebeuren op beeld had.

Hierdoor was het voor experts mogelijk om vast te stellen hoe het had kunnen gebeuren. De beelden laten zien hoe het complete huis zo’n 50 meter de lucht in vliegt. Vanuit de helikopter is goed te zien wat voor ravage volgde. Helaas kwamen er wel een aantal mensen om bij dit ongeluk… Dat is gelukkig niet te zien op de beelden. Check de video hieronder voor de beelden √©n de aftermath.

Meer van dit