HomeEntertainment3 tips voor een leuke kerst in 2020

3 tips voor een leuke kerst in 2020

2020 komt tot een eind en aan het einde van een jaar vieren we altijd met zijn allen Kerst. Omdat 2020 zo’n klote jaar is/was, denken we dat het wel leuk is om 3 tips te geven die het einde van het jaar nog enigszins acceptabel maken. Benieuwd wat we dan gevonden hebben voor een leuke kerst in 2020? Lees het hier onder!

Kerstboom uit blik

Kerstboom uit blik

Groei je eigen kerstboom! Hoe leuk is dat. Het scheelt een hoop sjouwen, want die stoffige kerstboom van vorig jaar, mag op zolder blijven liggen. Dit blikje weegt bijna niks en wordt ook nog eens thuisbezorgd. Het enige wat je hoeft te doen is het blikje openen, water geven en toekijken hoe je kerstboom tot leven komt. Kerstvieren voor bankhangers! De kerstboom is hier verkrijgbaar voor maar €8,95.

De likeur kerstbal
Likeur Kerstboomballen

Sommige personen zijn dol op kerst en alle versiering die daarbij hoort, andere personen vinden het minder erg als de kerstboom op zolder blijft. Deze kerstballen zijn echter wel een hele goede motivatie om de kerstboom van zolder te halen. Voor €12,95 krijg je 6 likeurballen. Kleine sidenote is wel dat je ze zelf moet vullen ;-). Cheers!

Kersthanger 2020

Kerststercoratie 2020 Kerstoverzicht 2020 2020 Aandenken image 0

Deze kersthanger geeft kort maar krachtig weer hoe we allemaal denken over het jaar 2020. Niet alleen leuk om dit jaar op te hangen, maar voor aankomende jaren een mooi souvenirtje uit 2020. Hopelijk kunnen we volgend jaar terugkijken op een leuker jaar, waarin we weer alles kunnen doen wat we in voorgaande jaren konden doen. Vooral veel feesten en kerst vieren met een hele grote groep vrienden en familie, die dan weer kunnen lachen om deze hanger!

Heb je nou zelf nog leuke tips? Twijfel dan niet om ze naar ons in te sturen en wie weet delen we jouw tips wel met tienduizenden andere mensen! Vergeet ook zeker niet om onze tips met anderen te delen! 😉

Meer van dit