HomeGeen categorieAction verkoopt nu deze elektrische Audi R8 voor een prikkie

Action verkoopt nu deze elektrische Audi R8 voor een prikkie

Als je vraagt hoeveel mensen als kind een elektrische auto hadden gewild dan hoef je er niet gek van op te kijken als je een 100% score haalt. Vroeger was die gekkigheid gewoon veel te duur voor wat je kreeg. Tegenwoordig is dat heel anders! Dankzij de Action kun je die kinderdroom een heel stuk makkelijker verwezenlijken! 

Action stunt

Dat de Action kan stunten is publiek geheim. Waar je er vroeger vooral troep kon kopen, zien we nu steeds vaker dat de action met wat meer zeggende producten op de proppen komt. Dit keer hebben ze ergens een lading elektrische Audi’s kunnen scoren en die bieden ze dan ook tegen een ontzettend scherpe prijs aan!

Voor maar €149,- kun je namelijk al eigenaar zijn van een Audi R8 Spyder. Voor dat geld krijg je niet alleen de auto maar ook een aantal serieuze opties. Zo kun je via bluetooth muziek afspelen, werken de koplampen en de toeter en gaat dat dan zo’n 4 kilometer per uur. Ook komt de elektrische Audi R8 met afstandsbediening waardoor zelfs de kleinste coureur er van kan genieten.

Audi zwart radio

Ultiem December cadeau

Als je nog op zoek bent naar een ultiem december cadeau dan is deze auto toch wel de nummer 1 op je lijstje. Voor dit bedrag kun je haast niet twijfelen want je zult geen goedkopere Audi vinden dan deze. Je scoort hem via deze link!

Is de toekomstig bestuurder nou niet dol op die snelle meuk maar wil die liever wat ruigers onder de kont? Dan kun je voor hetzelfde geld wel een dikke Mercedes Benz ML350 krijgen op bol.com!

Elektrische Kinderauto Mercedes-Benz ML350 Wit 6V Met Afstandsbediening

Meer van dit