HomeGadgetsAltijd jouw sleutels kwijt? Dit fingerprint lock is de oplossing!

Altijd jouw sleutels kwijt? Dit fingerprint lock is de oplossing!

Fiets op slot maar je sleutels kwijt? Kluisje niet open krijgen, omdat je de code vergeten bent? Of gewoon minder stress ervaren, omdat je geen code hoeft te onthouden of sleutels te bewaren? Dit fingerprint lock is een slot dat je opent met je eigen vingerafdruk. Veel mensen herkennen zich in deze situaties. Ben jij zo’n warhoofd dat altijd alles kwijtraakt? Dan is dit zeker een artikel dat je even door moet nemen!

Dit fingerprint lock is een slot dat open en dicht gaat aan, de naam verraadt het al, de hand van jouw vingerafdruk. Je kunt vrijwel alles met dit fingerprint lock op slot zetten. Zeker als je daarbij nog het meegeleverde kettingslot gebruikt. Het slot is een elektrisch slot dat gemaakt is van ijzer. Het is tevens waterproof dus je kunt het ook gewoon voor buiten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan je fietsslot of een extra slot van je veel te dure sloep.

Het slot is best wel technisch! Zo beschikt hij over een 300 mAh Lithium batterij waardoor hij wel zo’n 2 jaar aan standby tijd heeft. Dit betekent ook dat je het slot ruim 2500 keer open kan maken met één keer opladen. Als de batterij te leeg begint te raken, dan geeft het slot dat zelf aan aan de hand van een knipperend rood lampje. Je kunt hem dan opladen met de meegeleverde USB Kabel.

Het slotje weegt maar 125 gram dus is overal mee naar toe te nemen. Je kunt hem ook voor andere dingen gebruiken als bijvoorbeeld het slot op de schuur. Het slot kan namelijk tot 10 verschillende vingerafdrukken onthouden. Het slot is NIET officieel gecertificeerd dus dat is wel een puntje om rekening mee te houden. Je kunt het slotje hier halen voor maar €24,95. Benieuwd hoe het nou precies werkt? Check dan even het onderstaande filmpje!

Vond je dit nou een leuk of interessant artikel? Vergeet het dan zeker niet te delen met anderen! Zoek je nou naar meer leuke gadgets? Dan kan deze categorie je daar zeker verder mee helpen.

Meer van dit