HomeTechEr komen Apple Airpods met touchscreen aan

Er komen Apple Airpods met touchscreen aan

Op het internet is er altijd veel aandacht voor de nieuwste roddels en geruchten over nieuwe Apple-producten. Soms blijken deze geruchten te kloppen en brengt Apple daadwerkelijk nieuwe producten op de markt, zoals de AirPods in een gloednieuw doosje mét touchscreen.

Apple Airpods

Apple AirPods zijn zonder twijfel de meest populaire true wireless earbuds op de markt. Sinds hun introductie in 2016 zijn ze uitgegroeid tot een iconisch product van Apple. AirPods worden veel gebruikt door mensen die op zoek zijn naar draadloze oortjes die gemakkelijk te gebruiken zijn en een goede geluidskwaliteit bieden.

Het ontwerp van de AirPods is niet alleen handig maar ook erg herkenbaar. AirPods zijn voorzien van handige functies zoals automatische pauze en hervatting van muziek bij het in- en uitdoen van de oortjes. Ook heb je de mogelijkheid om Siri te activeren met een stemcommando en nog veel meer. De Apple Airpods zijn een immens succes en ze zijn er om te blijven.

Touchscreen

Volgens de gelekte beelden werkt Apple aan een vernieuwd ontwerp van het AirPods-doosje met een touchscreen, waarmee je verschillende apps kunt bedienen, waaronder Apple TV, Apple Maps en het weer. Apple heeft nog geen officiële verklaring over deze geruchten afgegeven, dus het is nog onduidelijk of het nieuwe doosje daadwerkelijk op de markt zal komen.

Al met al zullen we moeten afwachten of Apple daadwerkelijk met een nieuw ontwerp van het AirPods-doosje komt. Tot die tijd kunnen we alleen maar speculeren over de mogelijkheden en afwachten of er meer informatie beschikbaar komt. We zullen je in ieder geval op de hoogte houden van alle ontwikkelingen op dit gebied.

Meer van dit