HomeGadgetsBinnen no-time van een muggenbult af door deze gadget!

Binnen no-time van een muggenbult af door deze gadget!

De zomer is al weer in aankomst en het warme weer zorgt er voor dat er alweer volop muggen rondfladderen. Even lekker buiten zitten of de deur open laten is weer verleden tijd. Wist je dat die klootzakken ons van wel 70 meter afstand kunnen ruiken?! Je trekt dus iedere dorstige mug aan in een omtrek van 70 meter. Op zich niet zo erg, maar als ze je prikken, geeft dat ik 9/10 keer een muggenbult.

De één wordt meer gestoken dan de ander. Dit heeft er mee te maken dat iedereen een andere lichaamsgeur heeft. Bij de één worden de muggen helemaal gek van aantrekkelijkheid en bij de ander moeten ze er juist helemaal niets van hebben. Zo’n muggenbult ontstaat door het gif dat ze in ons spuiten. Dit gif zorgt er voor dat ons bloed vloeibaar blijft en zo de mug dus lekker kan blijven drinken. Dit gif zorgt voor de muggenbult en de antistoffen die dit gif aanpakken, zorgen voor de jeuk. Daarnaast zijn het alleen de vrouwtjes muggen die steken. Eigenlijk en beetje net als bij mensen dus.. de vrouwtjes zijn vervelend en de mannen zijn vrij nutteloos ;-).

Maar goed, voor deze theorie kwam je helemaal niet.. Jij wilt weten hoe je van je muggenbult af kan komen. Wij kwamen de revolutionaire Bite Helper tegen. Deze pen brengt warmte en vibratie toe op de muggenbult om de bloeddoorstroming te stimuleren en het gif te neutraliseren. Wil je graag zien hoe het werkt? Check dan eens het onderstaande filmpje! De Bite Helper is te koop op bol.com.

Wil je nou helemaal niet gestoken worden, probeer dan eens zo’n armbandje. Deze armbanden zorgen er voor dat jouw lichaam een geur af gaat stoten die de muggen niet prettig vinden. Hierdoor zullen ze dus ook minder in de buurt komen.

Meer van dit