HomeGeen categorieDeze Black Friday deals van de Lidl mag jij niet missen!

Deze Black Friday deals van de Lidl mag jij niet missen!

Black friday deals.. Ze schieten om je oren. Als het geen reclame is, zijn het wel de media die er over berichten. Nou wij doen lekker mee hoor. We willen je namelijk wijzen op het feit dat er bij de Lidl-shop ontzettend veel deals te vinden zijn! Daarom hebben wij een aantal Black Friday deals van de Lidl op een rijtje gezet, die je in ieder geval even gezien moet hebben!

De frituurpan

Friteuse

De meeste mensen hebben er wel ééntje thuis staan. Lekker ver weg gestopt ergens in de schuur. Daarnaast is er niemand die plezier beleeft aan het schoonmaken van zo’n ding, maar toch wordt hij iedere week wel een keer gebruikt. Met flinke viezigheid tot gevolg natuurlijk.. Schaam je niet, iedereen kent dit haha. Tijd voor een nieuwe als je het ons vraagt! Zo kun je mooi beginnen met een schone lei. Lidl helpt je dan ook nog een handje met deze deal voor je klaar te zetten!

Bluetooth audio

Draadloze oordopjes

Lidl heeft een brede keuze aan afgeprijsde bluetooth audio voor je klaarstaan! Bovenstaande skullcandy oordopjes zij helaas online al uitverkocht maar nog wel te vinden in winkelvoorraad! Te lui om je huis uit (geloof me, ik snap dat) te gaan? Dan kan je ook kiezen voor deze Philips oordopjes!

Ultra 4k HD tv’s

65 inch sharp tv

Als je nog niet onder de indruk was dan ben je dat nu zeker! Speciaal voor de Black Friday deals van de Lidl zijn namelijk deze SHARP Ultra 4k HD smart TV’s klaar gezet! Deze TV kost normaal een kleine 1200 euro maar met 54% (!) korting, blijft daar nog maar €550,- van over. Mocht je nog opzoek zijn naar een goede TV, dan heb je alle reden om hier toch eens even naar te kijken. Ze zijn verkrijgbaar in 65 en in 55-inch formaten, dus klein zijn ze zeer zeker ook niet!

Nog veel meer!

Op zoek naar meer deals? Dan is de Lidl website zeker een site die je gezien wilt hebben. Via deze link kom je direct op het complete overzicht. Zo is de mini vaatwasser weer op voorraad en kun je flink wat spullen scoren in het Smart home gedeelte. Al met al, succes er mee! Dat je maar vele centen mag besparen 🙂

Meer van dit