HomeGadgetsMet deze 'bubbelmat' tover je ieder bad om tot Jacuzzi!

Met deze ‘bubbelmat’ tover je ieder bad om tot Jacuzzi!

We hebben al regelmatig over jacuzzi’s geschreven maar deze optie kwamen we nog nooit tegen. Je kunt nu met deze bubbelmat heel simpel van jouw eigen jacuzzi genieten!

Heerlijk ontspannen!

Dat een jacuzzi zorgt voor flink wat ontspanning is een publiek geheim. Echter is het wel zo dat niet veel mensen er één hebben staan. Dit kan bijvoorbeeld komen door gebrek aan ruimte/geld maar daar is deze bubbelmat een oplossing voor!

Je kunt met deze mat heel makkelijk ieder bad om toveren tot heerlijk bubbelbad. Dit doe je door de zuignappen vast te plakken. Vervolgens kun je de slang bevestigen op een apparaat dat lucht in de mat blaast!

Bubbelmat met opties

Het lijkt een wat onhandig apparaat maar niets is minder waar. Er zit namelijk een montage op waardoor je het makkelijk aan de muur kunt hangen. Daarnaast zitten er meerdere opties op het apparaat waardoor je verschillende massage programma’s in kunt stellen, die ook weer aanpasbaar zijn op verschillende standen.

Denk trouwens maar niet dat je daarvoor helemaal uit je warme badje moet want er zit gewoon een afstandsbediening bij waardoor je het lekker lui kunt regelen. Je kunt de bubbelmat hier kopen voor maar een schijntje van de prijs van een écht bubbelbad!

Benieuwd hoe het eruit ziet?

@dope_inventions

Bath time just upgraded 🛁 #jacuzzi #fyp #gadget #dontgetelectricuted

♬ original sound – Gadget Reviews

 

Meer van dit