HomeDIYJe eigen jacuzzi bouwen is een makkie!

Je eigen jacuzzi bouwen is een makkie!

Veel mensen willen het, weinig mensen hebben het; een eigen jacuzzi in de tuin. Wat in het verleden vooral bereikbaar was voor de wat rijkere afdeling, is door bijvoorbeeld de opblaasbare jacuzzi’s steeds toegankelijker geworden. Helaas blijken deze Jacuzzi’s nog wel stroomvreters, dus dat blijft toch een drempel. De oplossing is echter heel simpel! Je kunt namelijk heel makkelijk gewoon je eigen jacuzzi bouwen.

Ook als je twee linkerhanden hebt, is deze jacuzzi te bouwen. Je hebt alleen wat geduld en een vrije middag nodig en voila. In de onderstaande video is stap voor stap te zien hoe je zelf een jacuzzi kunt bouwen, die gewoon op de hitte van een kampuurtje warm te houden. Dit betekent dat, op de aanschaf van wat spulletjes na, de jacuzzi geheel gratis is.

Het moeilijkste aan deze jacuzzi is misschien nog wel het vinden van zo’n gegalvaniseerde ‘badkuip’, dus daar zullen we je even bij helpen. Bij stocktankshop zijn deze baden te koop. Ze zijn wel verrekte duur, dus of het slim is weet ik niet. Je kunt ook marktplaats in de gaten houden, daar kan je een dergelijk bad al voor een paar tientjes scoren.

Mocht zo’n badje nou te klein voor je zijn.. En je wilt toch graag iets bouwen, kijk dan eens naar dit artikel waar ze je uitleggen hoe je een gigantisch zwembad van pallets kunt bouwen. Hou je daar niet van? Dan kan je er ook altijd nog voor kiezen om zelf een zwembad in te graven. Daar weer te lui voor? Geen probleem, ook dan is er een oplossing. Je kunt namelijk dit zwembad dat gemaakt is van een oude zeecontainer, zo compleet aanschaffen.

Meer van dit