HomeGadgetsDeze gadgets helpen jou een hittegolf door

Deze gadgets helpen jou een hittegolf door

Het is bloedheet. De thermometer tikt op het moment van schrijven de 37 graden aan, dus kunnen we best een aantal coole gadgets gebruiken die voor wat verkoeling kunnen zorgen. Wij hebben ons letterlijk in het zweet gewerkt om de meest verkoelende gadgets voor deze hete dagen te vinden, en daar hebben we uiteraard een lijstje van samengesteld. We beginnen bij een heerlijke koele jacuzzi voor in de tuin.

Opblaasbare jacuzzi

Als je aan een jacuzzi denkt dan denk je aan heerlijk warm bubbelbad, maar deze opblaasbare variant kun je ook instellen zodat er geen water wordt verwarmd. Niets is lekkerder als je na een dag werken met tropische temperaturen in een verkoelend bad kan stappen. Als het kouder wordt buiten dan stel je de temperatuur simpelweg hoger in. Je koopt de opblaasbare jacuzzi hier.

jacuzzi gadgets

Mobiele mini-airco

Tijdens dit soort klamme dagen heeft zelfs een kwalitatief goede ventilator geen toegevoegde waarde meer, want die verplaatst alleen maar warme lucht. Jij zit te wachten op een airco, en deze is zo compact dat hij overal mee naar toe is te nemen. Erg handig voor als je met deze hitte ergens gaat logeren. Je koopt de mobiele mini-airco hier.

mini airco gadgets

Verkoelend vest

Dit vest wordt ook gedragen door Formule-1 coureurs. Het gebruik is simpel in zijn eenvoud; je dompelt het vest eerst een minuut in koud water, waarna je het overtollige water eruit knijpt. Daarna houdt dit vest je urenlang koel. Ideaal als je druk bezig bent op een warme zomerdag. Je koopt het verkoelende vest hier.

verkoelend vest

Draagbare gezicht- en nekventilator

Dit apparaatje ziet er misschien een beetje gek uit, maar het is erg handig op een bloedhete zomerdag. Het is een gezicht- en nekventilator dat oplaadbaar is, en zorgt na volledig opladen maar liefst voor 2 tot 3 uur verkoeling. Deze gadget is op te laden met een USB-aansluiting. Je koopt de draagbare ventilator hier.

nek ventilator gadgets

Ijsblokjesmachine

Met deze handige ijsblokjesmachine heb je altijd verkoeling bij de hand. Met een druk op de knop vallen de ijsblokjes in je glas, handen, of waar je ze ook wilt hebben. Een koud drankje op een bloedhete dag is lekker, maar een koud drankje met ijsblokjes nog veel beter. Een koelbox erbij is ook erg handig. Je koopt de ijsblokjesmachine hier.

ijsblokjesmachine gadgets

Verkoelende handdoek

Als je bijvoorbeeld gaat sporten of simpelweg even wat verkoeling wil tijdens een wandeling dan is deze verkoelende handdoek een uitkomst. Door de handige structuur van de stof wordt ijskoud water razendsnel opgenomen en zorgt voor verkoeling als deze uit de houder wordt gehaald. Je koopt de verkoelende handdoek hier.

verkoelende handdoek

Meer van dit