HomeGadgets5 nieuwe Action gadgets die deze week (7) in de aanbieding zijn

5 nieuwe Action gadgets die deze week (7) in de aanbieding zijn

Action heeft weer een online uitverkoop en dan staan wij klaar om de beste deals eruit te lichten. De retailer heeft namelijk een aantal Action gadgets in de aanbieding, waarmee je geld bespaart. De onderstaande producten zijn deze week extra goedkoop. Let op: sommige producten zijn alleen online verkrijgbaar en tevens beperkt in voorraad. Wees er dus snel bij als je een goede deal wilt scoren.

1. Luchtreiniger

Als de kwaliteit van de lucht in je huis te wensen overlaat, dan is deze luchtreiniger iets voor jou. Dit apparaat reinigt tot 23 vierkante meter lucht in elke gewenste ruimte in je huis.

Door meerdere filters worden virusdeeltjes – zoals bacteriën – en nare luchtjes makkelijk gefilterd. Deze handige luchtreiniger verbetert de luchtkwaliteit in je huis. Als er een filter vervangen moet worden, dan geeft dit apparaat het vanzelf aan. Dit apparaat is onmisbaar tussen de rest van jouw Action gadgets in huis.

Action gadgets luchtreiniger

2. Smart Connect buitenlamp

Tijdens de donkere dagen wil je het liefste dat je tuin zoveel mogelijk verlicht is. Dat wil je niet alleen uit veiligheidsoogpunt, maar je wilt ook zien waar je loopt. Deze Smart Connect buitenlamp voor aan de muur is functioneel en ziet er ook nog eens smaakvol uit als hij is aangezet. Je bedient hem met een app op je smartphone. Deze deal is alleen online te verkrijgen.

Action gadgets buitenlamp

3. Melkopschuimer retrolook

Als je van een lekkere cappuccino houdt of melk voor een ander doel op wil schuimen, dan is deze melkopschuimer onmisbaar in de keuken. Er zitten vier verschillende standen op, zodat je de perfecte melktextuur kunt bereiken. Met één druk op de knop heb je binnen een handomdraai het perfecte schuim voor op je koffie of chocolademelk. Je kunt met deze melkopschuimer met retrolook ook luchtige chocolademelk maken.

Action gadgets melkopschuimer

4. Compacte oven retrolook

We zijn in een nostalgische bui, dus we besteden extra aandacht aan elektrische apparaten met een retrolook. Deze compacte oven staat perfect naast de melkopschuimer die we hierboven hebben uitgelicht. Als je graag zoete broodjes bakt, dan is deze oven van 34 x 34 x 34 cm zeer geschikt. Deze oven met retrolook kan alles wat een normale oven ook kan, zoals het bakken van broodjes, pizza’s en friet. Perfect voor kleine studentenkamers of in de bedrijfskantine.

Action gadgets compacte oven

5. Smart weegschaal

Als je deze winter te veel friet of pizza’s hebt gegeten, dan wil je misschien die extra kilo’s kwijt voordat de zomer begint. Je kunt je progressie tijdens het afvallen tot op de gram nauwkeurig vastleggen met deze Smart Weegschaal. Je houdt alles bij in een app. Dit apparaat legt niet alleen je gewicht vast, maar ook je spiermassa, BMI, lichaamsleeftijd, en meer. Deze smart weegschaal heeft maar liefst 28 meetfuncties.

Action gadgets smart weegschaal

Elke week de beste Action gadgets

Wij houden de aanbiedingen van de Action nauwlettend in de gaten. We lichten elke week de beste deals uit, want de retailer plaatst wekelijks koopjes online. Op deze manier kun je geld besparen, zodat je geld overhoudt voor andere dingen. Als je geen genoeg kunt krijgen van Action gadgets, dan kun je altijd de deals van vorige week bekijken. Deze zijn ook nog steeds erg goedkoop.

Meer van dit