HomeGadgets3 nieuwe Action gadgets die deze week (5) in de aanbieding zijn...

3 nieuwe Action gadgets die deze week (5) in de aanbieding zijn gekomen

Action zet elke dinsdag nieuwe Action gadgets online en die delen we meteen op onze website. Ook deze week staan er weer een aantal deals bij waarmee je geld kunt besparen. De onderstaande deals komen vers van de pers, dus deze artikelen zijn nog op voorraad. We weten echter uit ervaring dat het aanbod beperkt is, dus wees er snel bij. Sommige producten zijn alleen online verkrijgbaar.

1. Draadloze steelstofzuiger

Deze draadloze stofzuiger doet niet onder voor elk ander vergelijkbare stofzuiger van een A-merk. Deze stofzuiger wordt geleverd met verschillende accessoires, zodat je elk hoekje in huis schoon kunt maken. De verlichte borstelkop zorgt ervoor dat je ook op donkere plekken goed kunt stofzuigen. De Hyundai draadloze steelstofzuiger heeft een 0,5 liter draadloze opvangbak en gaat 32 minuten mee op een volle accu.

stofzuiger Action

2. Suikerspinmachine

Elk feestje wordt een succes als er een suikerspinmachine op tafel staat. Het is een leuke toevoeging aan een candy table. Daarnaast is deze machine met zijn kleurrijke vormgeving de ideale toevoeging op elk kinderfeestje. Je kunt experimenteren met verschillende kleuren, waardoor deze lekkernij een spetterende uitstraling krijgt. Deze suikerspinmachine wordt geleverd met bamboestokjes en een maatlepel.

suikerspinmachine Action

3. Kärcher nat- en droogzuiger

Deze handige stofzuiger is geschikt om zowel stof als water op te zuigen. Als de lente aanbreekt, dan beginnen we massaal aan een grote schoonmaak en daar is deze stofzuiger uitermate geschikt voor. Deze krachtpatser heeft een vermogen van 1000 watt en zuigt nat, droog, grof en fijn vuil. De Kärcher nat- en droogzuiger heeft een reservoir van 12 liter, dat makkelijk te verwisselen is. Met een kabellengte van vier meter kun je op elke plek in huis de boel reinigen.

stofzuiger Kärcher

Elke week de beste Action gadgets

We zetten wekelijks de beste Action gadgets online, dus jij kunt als eerste de beste deals scoren. Op deze manier hou je geld over voor andere dingen, want het leven is niet goedkoop tegenwoordig. Je kunt altijd nog een kijkje nemen naar de deals van andere weken, want ook als de producten van Action niet in de aanbieding zijn, dan zijn ze vaak nog steeds te koop voor een prikkie.

Meer van dit