HomeGadgetsAction komt met geniale airco voor op je slaapkamer voor 2 tientjes

Action komt met geniale airco voor op je slaapkamer voor 2 tientjes

We snakken inmiddels allemaal naar de warme zomerdagen. Op het moment dat het eenmaal zomer is, dan klagen we ons weer steen en been over de hitte. Een luchtwaaier aanzetten lijkt dan de perfecte oplossing, maar is dit zeker niet.

Wist je bijvoorbeeld dat een ventilator erg slecht is voor mensen met een stofallergie? De Action heeft daarom nu de oplossing voor de hete zomer: De Arctic Air Ultra luchtkoeler.

Koude en schone lucht

In de zomer wil je natuurlijk koele lucht, maar ook een schone lucht. Een ventilator zorgt er namelijk voor dat stof door de lucht heen ‘waait’. Dit is natuurlijk verre van ideaal tijdens de benauwde dagen. De compacte Arctic Air Ultra luchtkoeler biedt daarom de oplossing. Deze compacte luchtkoeler koelt niet alleen de lucht, maar zorgt ook voor een schone lucht.

De compacte Arctic Air Ultra luchtkoeler is erg licht van gewicht, waardoor hij ideaal te verplaatsen is. Je kunt hem daarom gemakkelijk op je bureau zetten, maar ook op bijvoorbeeld je nachtkasje. De luchtkoeler beschikt over een reservoir met koud water, die gemakkelijk te vullen en legen is.

De specificaties van de luchtkoeler

De compacte Arctic Air Ultra luchtkoeler heeft een gewicht van 930 gram en heeft de afmetingen 41,5 x 41,5 x 28 cm (lxbxh). De luchtkoeler heeft drie verschillende standen, waardoor je de lucht kan koelen naar jouw eigen wensen.

Het allerleukste is de prijs van de luchtkoeler. De Action verkoopt hem nu namelijk voor € 19,95. Voor deze prijs kun je natuurlijk niet in de hitte gaan zitten.

Meer van dit