HomeShoppingAction stunt met geweldige elektrische fiets voor een absoluut spotprijsje

Action stunt met geweldige elektrische fiets voor een absoluut spotprijsje

Tegenwoordig hebben veel mensen een elektrische fiets. Niet zo gek natuurlijk, want het kan je flink wat energie besparen tijdens het fietsen. Toch zijn de elektrische fietsen vaak aan de prijzige kant. De Action speelt hier goed op in door een budget model aan te bieden.

Carrat elektrische fiets

De Carrat elektrische fiets van de Action beschikt over een krachtige 250 watt achter motor en een trapondersteuning tot 25 km per uur. De actieradius van de elektrische fiets ligt tussen de 80 tot 120 km. Hierdoor is de fiets ideaal voor dagelijks gebruik of voor lange afstanden. Bovendien biedt de fiets een lage instap, drie trapondersteuningen en zes versnellingen.

De fiets heeft 28 inch wielen en een verstelbaar stuur. Hierdoor is de fiets geschikt voor personen tot 180 cm.

Kettingkast

Walk Assist-functie

De motor van de fiets heeft ook een Walk Assist-functie. Hierdoor ondersteunt de motor ook ondersteuning als je met de fiets aan de arm loopt. Bovendien beschikt de fiets over een 13.0 aH accu op de bagagedrager, die gemakkelijk losgehaald kan worden tijdens het opladen.

Bij aankoop van de fiets krijg je vijf jaar garantie op het frame en twee jaar op de accu. De garantie van de fiets verloopt niet via de Action, maar via FSN Plus. Dit gerenommeerd servicebedrijf zit met 160 locaties verspreid door het hele land. Ideaal dus! De fiets is momenteel bij action te koop voor een bodemprijs. Tik op de knop hieronder om bij de deal uit te komen. Let wel op dat je er snel bij bent, want deals als deze van de Action raken altijd heel snel uitverkocht.

CARRATT elektrische fiets

Meer van dit