HomeGadgets3 nieuwe Action gadgets die deze week (6) in de aanbieding zijn...

3 nieuwe Action gadgets die deze week (6) in de aanbieding zijn gekomen

Action zet elke week nieuwe gadgets online en wij staan dan klaar om ze te delen op onze website. De populaire retailer stunt wekelijks met aanbiedingen die nergens anders goedkoper zijn. Deze week lichten we drie gadgets uit die uitstekende deals zijn. De onderstaande artikelen zijn nog op voorraad, maar let op: sommige deals zijn alleen online verkrijgbaar.

1. LSC slimme voederbak

Fikkie en Minous hoeven nooit meer op een houtje te bijten dankzij deze slimme voederbak. Je kunt als baasje gewoon de deur uit en op afstand de huisdieren te eten geven. Vervolgens kun je met de ingebouwde camera in de gaten houden hoe je hond, kat of loslopende konijn zich volpropt. Het is zelfs mogelijk om een foto te maken. Deze slimme voederbak is te bedienen met een app en heeft een inhoud van 4 liter.

voederbak action gadgets

2. Elektrische onkruidborstel

Als je last hebt van onkruid in je tuin, dan is deze Action gadget onmisbaar om in je schuur te hebben. Je haalt het apparaat langs de randen, scheuren en muren in de tuin en je bent in een oogwenk van al dat onkruid af. Er zitten twee borstelkoppen bij, waarmee je niet alleen ongewenste flora verwijdert, maar ook hard vuil is geen probleem. Deze elektrische onkruidborstel is in lengte verstelbaar en alleen online te verkrijgen.

onkruidborstel Action

3. Speeltapijt

Aan de kleinsten onder ons heeft Action ook gedacht. Dit speeltapijt past prima tussen onze Action gadgets, want dankzij de 8 interactieve functies ontwikkelen kinderen spelenderwijs een goede motoriek. Een van de spellen heet ‘zoek de mol’. Het kind kan al zijn of haar opgekropte agressie kwijt door met een hand of een hamer op het tapijt te rammen, waarna de mol tevoorschijn komt. Dit speeltapijt is ook alleen online verkrijgbaar.

speeltapijt Action

Elke week de beste Action gadgets

We zetten elke week de beste Action gadgets online. Dankzij deze aanbiedingen kun je geld besparen. Niet onbelangrijk, want het leven is al duur genoeg. Naast de wekelijkse aanbiedingen heeft Action ook op andere dagen goedkope producten online staan, check de artikelen van vorige week maar eens. Deze zijn nog steeds zeer voordelig te bestellen.

Meer van dit