HomeReviewsDit zijn 5 aanwinsten die een thuiswerk setup net effe wat chiller...

Dit zijn 5 aanwinsten die een thuiswerk setup net effe wat chiller maken

Steeds meer mensen zijn thuis gaan werken en dat is niet zonder reden. Het blijkt dat werken voor zowel de werkgever als de werknemer een aantal fijne voordelen heeft. Als je thuis werkt, wil je echter wel een fijne plek voor jezelf creëren en om die reden hebben wij gekeken naar 5 aanwinsten die het net effe wat fijner voor je kunnen maken.

Thuiswerken

Het aantal mensen dat thuis is gaan werken is enorm gegroeid sinds 2022. Volgens het CBS gingen we van gemiddeld 4 uur per dag naar 8 uur per dag. We kunnen dus spreken van een verdubbeling. Gemiddeld werkt men nu 1 werkdag per week thuis.

8 uur thuis werken is gemiddeld meer dan 20% van de tijd dat iemand werkt. Het is dus niet gek dat iemand een fijne plek voor zichzelf zou willen creëren. Om je aan zo’n fijne plek te helpen, hebben wij gekeken naar wat aanwinsten voor je thuiswerk setup.

Aanwinsten

We gaan er voor het gemak van uit dat je thuis op een laptop werkt, maar deze gadgets zou je ook kunnen scoren voor een normale PC. Alle dingen hieronder hebben we zorgvuldig uitgekozen. Hier op kantoor werken we ook hybride dus we weten als geen ander wat een meerwaarde kan hebben bij je thuis.

1. Wide PC-scherm

Wij weten als geen ander hoe irritant het kan zijn als je maar één scherm tot je beschikking hebt. Op kantoor werken we allemaal met 3 schermen, maar soms werken we ook wel eens op locatie, waar we alleen ons laptopscherm hebben. Het werk gaat makkelijker én sneller als je een extra scherm tot je beschikking hebt.

Een mooi voorbeeld van een PC scherm met echte meerwaarde is de Philips 346E2CUAE/00. Dit scherm is goedkoper dan twee losse schermen en kun je zowel als enkel als dubbel scherm gebruiken. Hierdoor zou je in combinatie met je laptop 3 schermen tot je beschikking hebben.

2. Trust Ody II Stille draadloze toetsenbord- en muisset

Je hebt net effe wat meer vrijheid van je laptop en op je werkplek als je een externe toetsenbord en muis hebt. Met een extern toetsenbord en muis kun je jouw laptop makkelijk naast een extern scherm wegzetten én kun je jouw houding aanpassen.

Op een laptop ben je vaak een beetje beperkt in je typ houding. Op kantoor hebben wij de Trust Ody II sets, die heerlijk werken. Dit werkt muisstil (snap je hem), en prettig.

3. Draadloze oplader voor op je bureau

Je telefoon raakt leeg en dat is niet altijd even prettig. Met een oplader op je werkplek heb jij altijd een volle smartphone bij de hand. De oplader die we zelf hebben, kunnen we helaas niet terugvinden dus hebben we gekeken naar een oplader die een goede vervanger zou kunnen zijn. Daarbij komen we uit op deze 15 Watt draadloze oplader van Coolblue. Deze oplader kan twee apparaten tegelijk opladen, dus ook bijvoorbeeld je oortjes of je smartwatch.

4. Zit sta bureau

Een zit sta bureau is eigenlijk een must geworden voor elke werkplek. Altijd maar zitten is helemaal niet goed voor je en dat ga je vanzelf voelen. We schreven al eens over een goede stoel, maar een goed bureau is minstens net zo belangrijk. Op kantoor hebben wij de UPPSPEL van de IKEA. Ik wil niet zeggen dat die het de beste is, maar hij is in ieder geval nu al jaren betrouwbaar en de IKEA geeft goede garanties.

5. Trust USB-Gamingheadset GXT 490P FAYZO

Op kantoor maken we gebruik van de USB-Gamingheadset GXT 490P FAYZO van Trust. We hebben hiervoor gekozen omdat we niet allemaal dezelfde muzieksmaak hebben. Daarnaast moeten we ook wel eens calls doen en maken dan gebruik van de microfoon. Als je een all-in-one headset zoekt, is dit een geweldige optie. De RGB in de headset maakt het allemaal net effe wat speelser en dat moet ook mogen achter je werkplek.

Meer van dit