HomeGadgetsDankzij deze handverwarmer heb jij nooit meer koude handen tijdens het werk

Dankzij deze handverwarmer heb jij nooit meer koude handen tijdens het werk

Het is weer stervenskoud en door de hoge energieprijzen zijn er ook maar weinig bedrijven en huishoudens die het fijn vinden om het lekker warm te stoken. Daardoor zit je altijd met je koude klauwen met de muis in je hand te rillen. Gelukkig is daar nu een oplossing voor dankzij deze heerlijke handverwarmer van aliexpress.

Koude handen

Eigenlijk zijn je handen het eerste wat koud wordt wanneer je lichaam het koud krijgt. Door de kou trekken je bloedvaten namelijk samen waardoor er minder bloed verspreid wordt. Omdat je handen (en je voeten) de uitsteksels zijn die het verste van de belangrijke dingen in je lichaam zitten, zullen die als eerst minder bloedtoevoer krijgen.

Het is een natuurlijke reactie van je lichaam om meer warmte vast te houden. Vrouwen hebben overigens meer last van kou dan dat mannen dat hebben. Dat heeft met hormonen enzo te maken. Vrouwen hebben van nature een hogere lichaamstemperatuur waardoor ze dus eerder het gevoel hebben dat het koud is. Niet voor niks dat de handverwarmer waar we over schrijven, er ook in het roze is 😉

Lekkere handverwarmer

Sommige mensen zouden het liefst met handschoenen achter hun computer zitten maar dat doen er maar weinig. Wat beter werkt is deze pluizige handverwarmer. De handverwarmer is eigenlijk een omgebouwde muismat. Zo kun je de muis bedienen in de handverwarmer en blijven je handen dus heerlijk warm.

Binnenin zit een soort verwarming pad die met behulp van een USB-kabeltje de boel opwarmt. Met de afstandsbediening kun je de warmte van het ding met gemak instellen. De handverwarmer heb je in het roze en in het grijs dus voor elke koukleumer wat wils. Je scoort hem via Aliexpress op deze link. Hij kost momenteel geen drol dus zeker het proberen waard!

 

Meer van dit