HomeTechDe 'Busy Simulator' laat het lijken alsof jij druk aan het werk...

De ‘Busy Simulator’ laat het lijken alsof jij druk aan het werk bent!

Niet iedereen is even dol op zijn of haar baan. Voor veel mensen was het dan ook een enorme uitkomst dat ze thuis konden gaan werken. Hoewel deze trend erg succesvol is gebleken, gaan er toch steeds meer mensen weer terug naar de werkplek. Daar vallen ze eigenlijk door de mand want hun taken zijn veel te weinig voor de tijd dat ze aanwezig zijn. De Busy Simulator helpt je om de schijn hoog te houden!

Druk op het werk

Eerlijk is eerlijk, iedereen heeft het wel eens veel te druk op het werk. Vaak ben je zelfs alleen maar druk met het feit dat je denkt dat je het druk hebt. Bedenk je dat je nog altijd voor iemand anders werkt en dat je dus niet méér kan doen dan je kan. Een drukke werkomgeving kan voor ontzettend veel stress zorgen en stress is één van de grootste oorzaken van gezondheidsproblemen.

druk op het werk

Hoe werkt de Busy Simulator

Wil je nou eens gewoon lekker even de kantjes eraf lopen? Dan heb ik de ideale oplossing voor je. We kwamen namelijk de Busy Simulator tegen. Deze simulator doet net alsof jij het kneiter druk hebt door allerlei geluiden voor je af te spelen. Wil je doen alsof je 15 mailtjes per uur krijgt? Geen probleem! Druk gesprek met een belangrijke klant faken? Geen probleem!

De website is geprogrammeerd om verschillende geluiden af te spelen in een tempo naar keuze. Je klikt de icoontjes aan en het tempo waarin je wilt dat de geluiden zich afspelen en vervolgens ga je lekker achterover leunen.

busy simulator apps

Wat heb ik eraan?

Aan het einde van de streep heb je natuurlijk helemaal niets aan deze app maar toch zijn er een paar voordelen. Wanneer die vervelende collega komt vragen of je even de telefoon van hem op wilt nemen, zeg je: “Nee maat, heb je niet gehoord hoeveel mails ik wel niet binnen heb gekregen?!” Uiteraard is de zeer verontwaardigde toon hier belangrijk bij. Of je schetst een situatie waarbij je een belangrijke vacature hebt uitgezet. Jij weet toch al dat je jouw beste vriend(in) aan gaat nemen, dus doe je net alsof je binnen no time honderden reacties op de vacature krijgt. Kortom, opties zat!

Brian Moore

De website van de Busy Simulator is bedacht door computer programmeur Brian Moore. Deze bijzondere man kennen we van eerdere work-escape uitvindingen zoals de Zoom crasher. Dit is een systeem waarbij je met een druk op de knop ineens uit een zoomgesprek klapt. Kun je vast ook weer wat mee ;-).

Meer van dit