HomeGadgetsMet een ski simulator heb je helemaal geen sneeuw en bergen meer...

Met een ski simulator heb je helemaal geen sneeuw en bergen meer nodig

Goed nieuws voor mensen die dol zijn op wintersport! Wij kwamen een ski simulator tegen die er voor moet zorgen dat jij kan skiën wanneer je maar wilt. Tevens is de ski simulator goed voor het opwarmen en trainen van de spiertjes die jij op wintersport nodig hebt.

Geen sneeuw

In Nederland kunnen we helaas nergens skiën zonder sneeuw. Er zijn wel van die borstelbanen waar je wat mee kan aanklooien maar dat gaat vaak niet echt hard genoeg. Die zijn handiger voor beginners om het te leren. Ook hebben we wel een paar hallen waar je wat kunt klooien maar ook dat is niet te vergelijken met de bergen.

Laat zo’n ski simulator nou eens de redder in nood zijn. Met de simulator kun je namelijk de feel van het skiën gewoon in huis halen. Hoe kan dat nou? hoor ik je denken, maar het is echt zo. Het apparaat is er namelijk op gemaakt om de bewegingen, die je tijdens het skiën maakt, exact na te bootsen. Hierdoor kun je het apparaat dus ideaal inzetten om het skigevoel te krijgen.

Workout met ski simulator

Het apparaat is niet alleen maar een beetje skiën, maar zorgt ook voor een échte workout. Het is rete zwaar en daarmee een perfecte oefening voor zowel cardio als kracht. Het ding waar je op staat zit vast met elastieken. Je moet dus behoorlijk wat kracht gebruiken om er beweging in te krijgen.

In de onderstaande video’s kun je een beetje zien hoe het werkt. Je scoort het apparaat bij skiwebshop via deze link. De eerste video is dan ook een uitleg hoe het helemaal in elkaar steekt. De tweede video geeft een beetje een idee hoe gaaf je zoiets kunt maken. Het zal nóóit de echte piste verslaan maar hoe heerlijk moet het zijn om fit te blijven door het uitoefenen van je favoriete sport?!

Meer van dit