HomeGadgetsDankzij dit badmatras kun jij urenlang lekker zacht liggen in bad

Dankzij dit badmatras kun jij urenlang lekker zacht liggen in bad

Je dacht dat je alles nu wel gezien had hè? Fout! Jij wist namelijk nog helemaal niet dat er badmatrassen bestaan. Het badmatras moet er voor zorgen dat jij geen last meer hebt van de harde ondergrond, maar dat jij heerlijk zacht ligt.

Badderen

In bad gaan, je houdt er van of niet. Veel mensen vinden het maar saai maar een grote groep mensen zweert bij een lekker ontspannen bad. Sommige mensen kopen er zelfs inklapbare opzetbaden voor.

Hoe je het went of keert, even heerlijk warm in bad zal voor sommige mensen een onmisbaar moment van de dag zijn. Het enige nadeel van een bad is dat je uiteindelijk last krijgt van het liggen. Je ligt toch op een harde ondergrond en op je buik of zij gaan liggen is niet echt een optie. Met tegenzin ga je er dan uiteindelijk maar uit. Voor de mensen die liever zouden blijven liggen heb ik nu goed nieuws!

Badmatras

Wij stuitten in onze zoektocht naar de laatste hebbedingetjes op een badmatras. We hadden er eigenlijk nog nooit van gehoord maar na wat onderzoek blijkt dit dan toch echt de oplossing te zijn tegen het oncomfortabel liggen.

Door het hoofdkussen kun je jouw hoofd makkelijk kwijt én je glijd niet steeds naar beneden. Het matras zit met 13 zuignappen aan het bad vastgezogen. Het badmatras is van sneldrogend spul gemaakt dus hang hem even over de elektrische handdoeken radiator en hij is in een mum van tijd droog.

badmatras

Met een lengte van 140 centimeter en een breedte van 40 centimeter is hij voor iedereen en voor ieder bad geschikt. Er wordt een handige haak meegeleverd waardoor je hem met gemak ophangt om te drogen. Kortom, de ideale oplossing om heerlijk ontspannen in bad te (blijven) liggen. Je scoort het badmatras via deze link op bol.com of via deze link iets goedkoper op Amazon

Meer van dit