HomeGadgetsNu te koop: de Bath-Bucket, een geniaal zitbad voor een klein huis

Nu te koop: de Bath-Bucket, een geniaal zitbad voor een klein huis

De huizenprijzen schieten door het dak. Als je geluk hebt dan kun je als Jan Modaal een huis kopen met de oppervlakte van een postzegel. Als je een kleine badkamer hebt waar geen plek is voor een ligbad dan is de Bath-Bucket de manier waarop je toch kunt ontspannen in een lekker bad als je thuiskomt na een zware dag werk.

Zitbad voor een klein huis

Dit EKEO zitbad voor volwassenen is een prima alternatief als je geen bad in huis hebt maar toch wil genieten van een ontspannend bad. Dit zitbad is uiteraard ook geschikt voor kinderen, maar die passen ook in een gootsteen, dus koop dit zitbad als een cadeautje voor jezelf. Je kunt heerlijke parfums of kruiden in deze tobbe gooien voor het ultieme relax-gevoel. Wie heeft er een ligbad nodig als je een zitbad hebt?

Deze Bath-Bucket heeft een capaciteit van 200 liter water. Aan de zijkant zitten een paar handige bakjes waarin je jouw shampoo en douchegel kunt bewaren. Je kunt deze ook gebruiken om een fles wijn in te plaatsen. Vul het zitbad met water op de gewenste temperatuur, boekje erbij en genieten maar. De Bath-Bucket is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je kunt hem matchen met jouw douchegordijn.

bath bucket

Bath-Bucket heeft een handige afvoerslang

Als je klaar bent met het gebadder dan hoef je het water niet met een emmertje uit het zitbad te scheppen. Aan de onderkant van de Bath-Bucket zit namelijk een handige afvoerslang die het zitbad met een simpele handeling leeg laat lopen. Als je klaar bent met het zitbad dan schuif je hem makkelijk aan de kant. Een kind kan de was doen!

Met een inhoud van 200 liter en de afmetingen: lengte 76 cm, breedte 44 cm en hoogte 63 cm is de Bath-Bucket voor de gemiddelde volwassene geschikt. Helaas zit een romantisch bad voor verliefde koppels er niet in, dan zou je er twee naast elkaar moeten zetten. Ook gezellig, en creatief. Je bestelt dit zitbad door op deze link te klikken.

Meer van dit