HomeGadgetsDit zijn 5 GoPro alternatieven voor onder de 100 euro

Dit zijn 5 GoPro alternatieven voor onder de 100 euro

Mensen die actief aan sport doen, of avontuurlijke uitstapjes beleven, kunnen tegenwoordig niet meer zonder een actiecamera. Met een dergelijke camera kun je jouw skateboard-skills of diepzeeduik haarfijn vastleggen en delen met je volgers op de socials. Het bekendste merk is de GoPro, maar die is ook meteen de duurste. Wij hebben 5 GoPro alternatieven gevonden waar je nog geen 100 euro voor neertelt.

Beste GoPro alternatieven in 2024

Als je een berg gaat beklimmen, of gekke stunts doet op de skatebaan, dan wil je uiteraard dat zoveel mogelijk mensen daar getuige van zijn. Bovendien is het vastleggen van dit soort momenten leuk om later terug te kijken. Mensen die van actie en avontuur houden filmen hun bezigheden vaak met een actiecamera. Deze is gemaakt voor dit soort activiteiten. De GoPro is het bekendste merk in het genre.

Als je pas begint met het vastleggen van je avonturen, dan kost de investering in een dergelijke camera veel geld. Je kunt dan het beste beginnen met een goedkopere camera. Wij hebben 5 GoPro alternatieven gevonden die kwalitatief niet onderdoen voor een GoPro-camera , maar wel een fractie van de prijs zijn. Van waterdichte mogelijkheden tot HD-video opnamen, de onderstaande camera’s hebben het. Ze zijn een verrijking voor de rest van je gadgets.
gopro alternatieven

1. Gookam Action Cam 4K (€ 79,99)

Deze sportcamera heeft een anti-shake-functie en een groothoeklens van 170 graden. Je kunt met deze camera tot 40 meter onder water filmen en je maakt er haarscherpe foto’s mee. Dit alles gebeurt in 4K. Door de bijgeleverde afstandsbediening maak je met de GooKam Action Cam filmpjes en foto’s op afstand. Je plaatst de camera dan op de juiste plek voor de beste opnamen van je sportprestaties.
gookam (GoPro Alternatieven)

2. Akaso Actie Camera 4K (€ 69,99)

Deze actiecamera legt ook alles haarscherp vast in 4K kwaliteit. Door de afstandsbediening is het mogelijk om van grotere afstanden de camera te activeren. De resolutie is 4 keer zo hoog als conventionele HD-camera’s. De Akaso Actie Camera maakt foto’s met 30 frames per seconde. Door de ingebouwde WIFI- en HDMI-functie kun je jouw prestaties op locatie delen met al je volgers op de socials.
akaso (GoPro Alternatieven)

3. Dragon Touch Vision 3 actiecamera (€61,57)

Deze actiecamera is ideaal voor het vastleggen van je sportprestaties. Ook in het geval van deze camera gebeurt dit in 4K kwaliteit. Door de 4x zoom-functie leg je alle gewenste gebeurtenissen met een druk op de knop vast. De Dragon Touch Vision 3 actiecamera wordt geleverd met twee lithium-batterijen en een afstandsbediening. Door middel van de WIFI-functie deel je de beelden zonder moeite met je volgers.
dragon touch (GoPro Alternatieven)

4. Wolfang Action Cam (€53,99)

Deze camera past prima in het rijtje met de 5 beste GoPro alternatieven. Dit zeer betaalbare alternatief scoort prima als het gaat om de kwaliteit/prijsverhouding. De meest opvallende kenmerken zijn de functie voor in- en op het water. Daar is de Wolfang Action Cam uitermate geschikt voor. Met de Full HD-functie en 4K leg je al jouw activiteiten haarscherp vast. Je kunt de beelden vervolgens (eventueel in slow-mo) delen met je fans en volgers.
wolfang (GoPro Alternatieven)

5. Exprotrek 4K actiecamera (€94,08)

Deze actiecamera behoort ook tot de top met de beste GoPro alternatieven. Naast de 4K-functies en de waterdichte functie, wordt de set geleverd met een montagekit voor op je helm. De Exprotrek 4K actiecamera is tot 40 meter onder water te gebruiken, zeer handig als je gaat diepzeeduiken of snorkelen. De camera wordt geleverd met een afstandsbediening en een dubbele 1350 mAh-batterij.
exprotek (GoPro Alternatieven)

Meer van dit