HomeGadgetsTop 5 Action gadgets die deze week (1) in de aanbieding zijn

Top 5 Action gadgets die deze week (1) in de aanbieding zijn

We knallen het nieuwe jaar in met een aantal deals waarmee je ook in 2024 flink kunt besparen. Er staan namelijk weer een aantal leuke Action gadgets online. Voor mensen die aan hun goede voornemens en doelen zijn begonnen zijn er ook leuke gadgets beschikbaar. Sommige artikelen die we vandaag behandelen zijn beperkt in voorraad en alleen online te bestellen, dus neem snel een kijkje in deze top 5 Action gadgets.

1. Dumbbells en barbells set

Als je sportief het nieuwe jaar induikt, dan is trainen met gewichten de manier om je lichaam in-shape te krijgen. Met deze dumbbells en barbells set creëer je sterkere spieren en krijg je een verbeterde conditie. Deze set bestaat uit twee stangen en heeft een totaalgewicht van 19 kilo. Ideaal voor supersets en beginnende krachtsporters.

dumbbells

2. Smart weegschaal

Mensen die de kerstkilo’s eraf willen trainen kunnen de progressie mooi bijhouden met deze slimme weegschaal. Er zitten 14 meetfuncties op, zoals BMI, lichaamsvet en spiermassa. Je kunt de cijfers bijhouden in een app die je kunt personaliseren. Als je met het hele gezin een paar kilo’s af gaat vallen dan kun je tot 24 personen aan de app koppelen. Op deze manier kan iedereen los van elkaar deze slimme weegschaal gebruiken.

weegschaal

3. Luchtreiniger

Als je sinds de feestdagen nog steeds die stank van het gourmetten in je huis hebt hangen, dan is deze luchtreiniger de ideale oplossing. Deze luchtreiniger staat met recht tussen de top 5 Action gadgets, want hij maakt virussen, micro-organismen, stof en nare luchtjes uit de ruimte waarin hij staat. Hij geeft in realtime door wat de kwaliteit van de lucht in je huis is. Gezonder kun je het jaar niet beginnen.

luchtreiniger

4. Multifunctionele coretrainer

Als je een sterker lichaam wil creëren in het nieuwe jaar, dan is deze coretrainer zo goed als onmisbaar. Door de unieke comfortabele schuimkussens kun je zonder moeite je hele lichaam trainen en ben je binnen afzienbare tijd sterk en fit. De bank is aan te passen aan elke training. Vrijwel alles is verstelbaar, zo ook de spanning op de banden waarmee je spiergroepen traint. Deze coretrainer is alleen online te verkrijgen.

core trainer

5. Kleding stoomreiniger

Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kan je nette kloffie weer in de kast. Het is verstandig als je al die nare geurtjes eruit weet te halen, en dat kan prima met deze kleding- en textiel stoomreiniger. Bovendien haal je de kreukels ook meteen uit je kleding. Het is mogelijk om meerdere stukken kleding achter elkaar te reinigen door de tankinhoud van 1,3 liter. Deze stoomreiniger is met 38 seconden opgewarmd en is alleen online verkrijgbaar.

kleding stoomreiniger

Elke week nieuwe Action gadgets

Action begint het jaar met een knaller, maar eindigde vorig jaar ook met de beste aanbiedingen. Bekijk deals van het einde van vorig jaar nog maar eens, want die zijn nog steeds tegen aantrekkelijke prijzen te koop. We plaatsen elke week op dinsdag de nieuwste deals van Action, dus hou de website in de gaten als je voordelig uit wilt zijn in het nieuwe jaar.

Meer van dit