HomeGadgetsTop 5 Action gadgets die deze week (51) in de aanbieding zijn

Top 5 Action gadgets die deze week (51) in de aanbieding zijn

Action knalt er vlak voor de kerstdagen weer een aantal aantrekkelijke aanbiedingen uit. De populaire retailer zet wekelijks de beste Action gadgets online, dus zijn wij er om jullie op de hoogte te brengen van deze koopjes. Deze week hebben we weer een top 5 Action gadgets samengesteld die vlak voor de feestdagen nog even gescoord kunnen worden.

Wake-up light wekker

Je kunt ervoor kiezen om wakker te worden met Spotify als wekker, maar als je liever op een natuurlijke manier wilt ontwaken dan is deze Wake-up light wekker ideaal. Met deze wekker creëer je een zonsopgang-simulatie, waardoor je relaxed en ontspannen wakker wordt. Je kunt hem bedienen met je smartphone, dus dat lukt prima vanuit bed. Deze Wake-up light wekker is alleen online verkrijgbaar.
wake up light

Smart Connect LED vloerlamp

Met deze lamp kun je de sfeer in huis een extra boost geven. Of je nu een rustig avondje op de bank zit, of een feestje in huis hebt, met deze lamp kun je de sfeer verhogen. Deze lamp past door zijn minimalistische design in elk interieur en is te bedienen met je smartphone of met de bijgeleverde afstandsbediening. De Smart Connect LED vloerlamp is nu extra voordelig en alleen online te koop.
smart connect lamp

Kerstlantaarn

Als je deze rode kerstlantaarn in huis zet, dan kun je niet om het warme kerstgevoel heen. Deze lantaarn is 180 cm hoog en is voorzien van een vrolijke kerstman die door de lichteffecten extra tot leven komt. De illusie van vallende sneeuwvlokken maakt het geheel af. bovendien kun je genieten van acht verschillende kerstliedjes die je naar wens aan- en uit kunt zetten. Deze kerstlantaarn koop je nu extra voordelig bij Action online.
lantaarn

Smart buitenlampjes

Tijdens deze donkere dagen is het gezellig om een lichtje aan te zetten. Action heeft nu lampjes voor in je tuin die de sfeer wat zullen verhogen. Je hoeft voor deze lampjes overigens niet naar buiten om ze aan of uit te zetten want je kunt ze gewoon met de app besturen. Deze smart buitenlampjes zijn nu online te vergrijgen!
LSC Smart Connect buiten wandlamp sfeer 1

3-in-1 tosti-ijzer XL

Als je trek in een tosti hebt en daarna nog meer honger wil stillen met een wafel, dan is dit apparaat uitermate geschikt. Dit tosti-ijzer heeft verschillende platen, die verwisseld kunnen worden. Je draait de functionaliteit dus met een handomdraai om. Door de automatische temperatuurregelaar hoef je jouw tosti of wafel niet in de gaten te houden en bak je in 1 keer voor de hele familie tosti’s. De 3-in-1 tosti ijzer XL is alleen online te verkrijgen.
tosti ijzer

Elke week nieuwe Action gadgets

Ook aan het einde van het jaar zit je goed als je nieuwe deals wil scoren. Als je van de bovenstaande aanbiedingen geen genoeg kunt krijgen, dan moet je vooral alle deals van Action nog eens nalopen. Check de aanbiedingen van vorige week ook nog eens, want die zijn nu ook nog tegen scherpe prijzen te verkrijgen. Volgende week dinsdag komen we weer met nieuwe deals.

Meer van dit