HomeGadgetsTop 5 Action gadgets die deze week (2) in de aanbieding zijn

Top 5 Action gadgets die deze week (2) in de aanbieding zijn

Buiten vriest het, maar dankzij Action zitten we er warmpjes bij. De retailer heeft namelijk weer een reeks aanbiedingen online staan waarmee we flink kunnen besparen op onze portemonnee. Deze deals zijn vers van de pers en zijn beperkt in voorraad. De meeste aanbiedingen zijn overigens alleen online te bestellen. Week 2 van het nieuwe jaar ziet er goed uit dankzij de onderstaande Action gadgets.

1. Sapcentrifuge en blender

We kunnen tijdens de winter allemaal wel wat extra vitaminen gebruiken. Met deze sapcentrifuge en blender haal je het optimale uit groenten en fruit. Met dit multifunctionele apparaat maak je binnen een handomdraai verse smoothies en vruchtensappen, die je mee kunt nemen in de bijgeleverde beker. Deze sapcentrifuge kan zelfs koffiebonen malen en is nu nog op voorraad.

sapcentrifuge

2. Elektrische onderdeken

Met de vrieskou van deze week is niets lekkerder dan onder een warme deken te liggen. Tussen de Action gadgets van week 2 is een warme elektrische onderdeken te vinden die de nachten een stuk comfortabeler maken. Deze deken is groot genoeg voor 2 personen en is eenvoudig te wassen. Je kunt afzonderlijk van elkaar 3 warmtestanden instellen. Let op! Deze elektrische deken is alleen online verkrijgbaar.

elektrische deken

3. Verwarmingspaneel

Nu het buiten koud is, zitten we het liefste lekker warm binnen. Met de huidige gasprijzen letten we echter wel liever op als we gaan stoken. Dit verwarmingspaneel biedt uitkomst. Je zet hem naast je favoriete stoel en je zit er lekker warm bij tijdens deze koude dagen. Je kunt dit paneel op afstand aanzetten, dus als je door de kou moet dan is het heerlijk warm thuiskomen. Ook dit verwarmingspaneel is alleen online te verkrijgen.

verwarmingspaneel

4. Massagepistool

Een stijve nek door de kou is verleden tijd als je gebruikmaakt van dit handige massagepistool. Het is mogelijk om zowel een warme als een koude massage te geven (en te ontvangen). Je kunt kiezen tussen 6 verschillende massagekoppen en 6 aanpasbare snelheden. Dit massagepistool is draagbaar en oplaadbaar en dus overal mee naartoe te nemen. Binnen 3,5 uur is dit handige apparaat volledig opgeladen.

massagepistool

5. Industriële hanglamp

Nu het vroeg donker wordt, gaan de lampen in huis weer vroeger aan. Deze ronde hanglamp past in elk interieur door de industriële look. Met deze lamp creëer je een warme en gezellige sfeer tijdens de koude dagen. De lamp bestaat uit drie hangende elementen van grijs glaswerk, de rest van deze lamp bestaat uit metaal. Dit artikel is ook alleen online te verkrijgen en is meteen de afsluiter van dit lijstje met Action gadgets.

industriële hanglamp

Elke week nieuwe Action gadgets

Wij zijn gek op Action gadgets, dus zoeken we wekelijks naar de beste aanbiedingen. We plaatsen elke week op dinsdag nieuwe deals, dus houd onze website in de gaten. De deals van vorige week zijn nog steeds tegen voordelige prijzen te koop, dus bekijk de Action gadgets van week 1 maar eens. Op deze manier begin je het nieuwe jaar extra voordelig.

Meer van dit