HomeGadgetsTop 5 Action gadgets die deze week (3) in de aanbieding zijn

Top 5 Action gadgets die deze week (3) in de aanbieding zijn

Het is weer dinsdag, dus hebben we weer een aantal leuke Action gadgets in de aanbieding. De populaire retailer gooit elke week nieuwe deals online en dan zijn wij er snel bij om de 5 beste aanbiedingen van de week uit te lichten. Op deze manier bespaar je geld en heb je de coolste gadgets in huis. Sommige deals zijn beperkt en alleen online verkrijgbaar, dus wees er snel bij.

1. Contactgrill XL

We trappen dit rijtje met Action gadgets af met een grill dat een plaat van marmersteen heeft. Dankzij marmersteen zet je vetvrije gerechten op tafel die in een handomdraai gemaakt zijn. Een panini, gegrilde groenten of een sappig stukje vlees is zo gemaakt. Bovendien is het ook nog eens goed voor de energierekening, want steen is sneller opgewarmd dan een grillplaat van staal. De Contactgrill XL is alleen online verkrijgbaar.

grill

2. Luxe waterkoker met digitaal display

Je hebt water zo naar een kookpunt gebracht met deze luxe waterkoker. Als de waterkoker de gewenste temperatuur heeft bereikt dan kun je met de warmhoudfunctie de temperatuur op 5 verschillende standen in stallen. Je hoeft dus nooit meer te wachten tot het water een gewenste temperatuur heeft. Bovendien is deze luxe waterkoker voorzien van een digitaal display en is hij draadloos te gebruiken.

waterkoker

3. Aerocook Pro heteluchtfriteuse

Je hoeft frikandellen en bitterballen niet meer in ongezond frituurvet te bakken als je gebruikmaakt van deze handige heteluchtfriteuse. Met een inhoud van 5 liter maak je gezonde gerechten voor het hele gezin. Verwarming gaat door middel van halogeen-, convectie en infrarood. Je kunt hem tot 250 graden instellen, dat duidelijk is te zien op het handige display. De kookkom van de Aerocook Pro heteluchtfriteuse is geschikt voor de vaatwasser.

heteluchtfriteuse

4. Smartwares brandbeveiligingsset

Met deze brandbeveiligingsset koop je extra gemoedsrust als het gaat om het vroeg signaleren van brand en rook in huis. Deze set bevat een krachtige koolmonoxidemeter die je tijdig waarschuwt voor gevaarlijk gas en er zit uiteraard een effectieve rookmelder ingebouwd. De batterij in deze set, dat drie rookmelder bevat, gaat 5 jaar lang mee. De Smartwares brandbeveiligingsset is alleen online te verkrijgen.

brandbeveiligingsset

5. Ferm verfspuit

Als de lente weer aanbreekt dan wordt het weer tijd om de tuin lenteklaar te maken. Met deze verfspuit maak je elke verfklus tot een succes. Of het nu een tuinhuisje of een andere klus is, met deze voordelige verfspuit is het zo gebeurd. De spuit komt met vier opzetstukken en heeft drie verschillende spuitpatronen. De Ferm verfspuit is nu extra voordelig te koop.

verfspuit

Elke week nieuwe Action gadgets

We houden elke week de meest recente deals omtrent Action gadgets in de gaten en plaatsen de beste aanbiedingen elke week op onze website. De deals van vorige week zijn nog steeds extra voordelig te koop, dus bekijk de Action gadgets van week 2 nog maar eens. Op deze manier bespaar je veel geld voor de beste gadgets.

Meer van dit