HomeGadgetsMust-have: zo maak je van je jacuzzi een echte poolbar

Must-have: zo maak je van je jacuzzi een echte poolbar

Een eigen jacuzzi in de tuin is toch wel een droom voor velen. Dit is ook de reden dat we best vaak over jacuzzi’s schrijven. Er zijn veel opblaasbare varianten, dus het is steeds haalbaarder om deze droom te realiseren. Maar wil je het echt goed aanpakken? Dan kun je nu van jouw jacuzzi een echte poolbar laten maken. Hoe vet is dit?

Tover jouw jacuzzi om in een poolbar

Dit is echt een geniale oplossing. Deze poolbar, met alles erop en eraan, ziet er simpelweg geweldig uit. Dit is een super upgrade voor jouw tuin. Dit is de plek waar je drankjes gaat doen, lekker in de jacuzzi of zittend aan de bar. Het kan voortaan allemaal.

Teveel gedronken? Geen probleem. Er zit ook nog een trappetje bij waarmee je gemakkelijk in en uit de jacuzzi kunt klimmen. Veiligheid voor alles natuurlijk! Regent het? Ja duh, je woont in Nederland. Geen probleem: er zit een dak boven de bar/jacuzzi. Dit wil je hebben.

Prijs en service

Deze komt zeker op de lijst met must-haves te staan. Je kunt deze poolbar hier aanschaffen bij Canadian Spa Company. Zij hebben de allerbeste spullen als het gaat om spa’s en jacuzzi’s.

Ben je liever lui dan moe? Dat komt ook goed uit. Ze komen hem voor je neerzetten en installeren. Lekker laten bedienen en de jacuzzi induiken dus! Nu nog hopen op mooi weer. Op zoek naar een jacuzzi? Lidl heeft nu deze hele luxe, maar toch betaalbare, jacuzzi in de aanbieding!

Meer van dit