HomeGeen categorieLidl aanbieding: een opblaasbare jacuzzi voor een prikkie

Lidl aanbieding: een opblaasbare jacuzzi voor een prikkie

De Lidl blijft een van onze favoriete winkels. De Lidl online shop heeft vaak deals waar wij enorm blij van worden. Van zowel de kwaliteit als de prijs. De knaller van deze week is een opblaasbare jacuzzi die te koop staat voor een spotprijsje.

Opblaasbare jacuzzi van de Lidl

Heb jij zin om er de rest van de zomer als een koning bij te zitten? Maar ben jij een koning met een karig budget? Dan is dit het perfecte product voor jou. De Lidl verkoopt nu namelijk een jacuzzi voor een prachtig klein prijsje.

Deze Lay-Z Spa Hawaii jacuzzi (heerlijke naam) is geschikt voor 6 personen, van normale omvang. Je kunt dus met het hele gezin of een groep vrienden lekker chillen in deze jacuzzi. Het is een opblaasbare variant die door het TriTech-materiaal een mooie en nette uitstraling heeft. Je kunt hem gemakkelijk opblazen met de Airjet-pomp.

jacuzzi

Zacht prijsje

Je kunt de jacuzzi gemakkelijk bedienen met het gebruiksvriendelijke digitale paneel. De verwarmingsfunctie gaat tot 40 graden, ook perfect voor de dagen dat het wat frisser is.

Maar dat is nog niet alles. Je kunt jezelf heerlijk ontspannen met de AirJet-massage. Komt helemaal tot rust en voel je als een buddha als je weer uit de jacuzzi klimt. Maar wat kost deze luxe?

Deze heerlijke jacuzzi staat nu te koop voor 499 euro. Een spotprijs voor al deze functies. Ook de reviews zijn erg positief. Je kunt alle opties, prijzen en de reviews hier bekijken.

Bekijk ook: Lidl verkoopt overdekt zwembad voor regenachtige zomerdagen

Meer van dit