HomeGeen categorieLidl komt met Dyson alternatief voor één vijfde van de prijs

Lidl komt met Dyson alternatief voor één vijfde van de prijs

Lidl komt met Dyson alternatief voor één vijfde van de prijs. Zoals je van ons gewend bent, speuren we het internet dagelijks af naar de beste deals. Dit keer komen we bij Lidl terecht, die een spotgoedkoop aanbieding hebben voor de peperdure steelstofzuigers van Dyson.

Steelstofzuigers

Als we het hebben over stofzuigers, dan denk je al gauw aan de crème de la crème: Dyson. Ze maken fantastische stofzuigers, maar doen dat wel in de allerhoogste prijsklasse. Men koopt een Dyson zéker niet alleen voor de merknaam, maar ook voor de goede prestaties die de stofzuigers leveren.

En laten we eerlijk zijn, hoe sneller en makkelijker we klaar zijn met het huis stofzuigen, hoe beter! Zo’n Dyson gaat al gauw richting de 600 euro en helaas zijn ze dan ook niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er ook steelstofzuigers die betaalbaarder zijn. Zo vonden we er één bij Lidl, waar nu ook nog eens een dikke korting bovenop zit.

Dyson alternatief

Deze week schittert er een steelstofzuiger van het merk Grundig in de Lidl-folder. Deze stofzuiger is net zo fancy als de Dyson versie, maar dan veel goedkoper. De steelstofzuiger is volledig draadloos en kan met een volle accu makkelijk 40 minuten lang stofzuigen. Je weet hoelang je nog door kunt, door de LED-lampjes op de stofzuiger.

Net zoals bij Dyson, maakt ook deze Grundig steelstofzuiger gebruik van cycloontechnologie. De ELA E10 filter zorgt er bovendien voor dat er geen stofdeeltje aan je ontsnapt.

grundig dyson alternatief

Nu komt het leuke gedeelte: je kunt, net zoals bij Dyson, eenvoudig de bovenkant eraf halen. Hierdoor heb je niet alleen een gewone stofzuiger, maar ook een handige kruimeldief. Zo kom je moeiteloos bij lastige plekjes, zoals je bank of een radiator.

En het allerbeste nieuws? De prijs van de steelstofzuiger was al een stuk voordeliger dan die van Dyson, maar Lidl geeft deze week een extra stevige korting op dit Dyson alternatief. Normaal kost deze stofzuiger je namelijk 229 euro, maar nu kun je ‘m hier scoren met maar liefst 48% korting! Koopje, toch?Meer van dit