HomeGadgetsLidl aanbieding: soundbar & subwoofer zorgen voor ultieme audiobeleving voor helft van...

Lidl aanbieding: soundbar & subwoofer zorgen voor ultieme audiobeleving voor helft van de prijs

Een Lidl aanbieding met 56% korting klinkt als muziek in onze oren, vooral als het om een combinatie-deal gaat. Lidl heeft namelijk een soundbar en een subwoofer in de aanbieding voor de helft van de prijs. Een ultieme audiobeleving hoeft dus niet veel te kosten. We hebben wel oren naar een deal zoals deze, dus hebben we de specificaties er even bij gepakt.

Lidl aanbieding met 56 procent korting

Als je een avondje films en series gaat bingen, dan wil je het liefste worden ondergedompeld in een ultieme bioscoopervaring. Dit kan al met deze gigantische 4K Ultra HD-televisie voor een prikkie, maar als je ook nog kunt genieten van het optimale geluid van een soundbar & subwoofer dan beleef je de film alsof je er zelf in zit. Deze Lidl aanbieding heeft maar liefst 56% korting, dus een optimale bioscoopervaring beleven was nog nooit zo voordelig.

De draadloze subwoofer heeft een maximale output van 200W en de geweldige Sharp soundbar van de Lidl is te bedienen met de afstandsbediening van de televisie. Je verbindt de combinatie door middel van Bluetooth, dus je hoeft niet in de weer te zijn met allemaal kabels. De ingebouwde equalizer heeft 3 voorinstellingen en een onafhankelijke aanpassing van hoge en lage tonen, zodat het geluid er in een superieure vorm uit komt.

lidl aanbieding
Foto: Lidl

 

Audiobeleving alsof je in een bioscoop zit

Door de subwoofer komt het geluid het beste tot zijn recht. De soundbar is compatibel met het afspelen via USB, zodat je vrijwel elk apparaat op de set kan aansluiten. Naast een afstandsbediening zitten er ook fysieke knoppen op de soundbar. Je kunt de combinatie op de kast of de tafel zetten, maar je kunt hem ook op de muur hangen. De lengte van de soundbar is 92 cm en is voorzien van LED.

Met een vermogen van 25W kun je optimaal genieten van een duidelijk en zuiver geluid. Het LED-display is verstelbaar in helderheid. De behuizing heeft een matzwarte afwerking en past dus in elk interieur. Normaal gesproken kost deze combinatie soundbar & subwoofer € 229, maar door deze Lidl aanbieding betaal heb je nu tijdelijk 56% korting. De set is direct leverbaar, dus je kunt hem nu via deze link bestellen en dan heb je hem binnen drie werkdagen in huis. Ruim op tijd voor de kerstfilms dus.

Meer van dit