HomeGadgetsLidl heeft nu steelstofzuiger met betere reviews dan Dyson, voor 1 tiende...

Lidl heeft nu steelstofzuiger met betere reviews dan Dyson, voor 1 tiende van de prijs

Eerder plaatste we al een artikel over de steelstofzuigers van Dyson maar daar kwamen we er toch achter dat niet iedereen blij is met hun machine van dat merk. Veel mensen hebben spijt dat ze veel te veel geld betaald hebben voor iets wat een steelstofzuiger van een ander merk minimaal net zo goed kan.

Lidl aanbiedingen

Zoals je van de Lidl wel weet, komen ze behoorlijk vaak met aanbiedingen aanzetten. Iedere week staat de folder vol met apparatuur en/of gadgets die veel goedkoper geprijsd zijn dan de concurrentie. Ook nu stunten ze met een steelstofzuiger onder de 100 euro, die enorm goede reviews heeft.

Het gaat om de SILVERCREST® Accu-steelstofzuiger van de Lidl. Volgens hen is het een krachtige, lichtgewicht, snoerloze stofzuiger die doormiddel van cycloontechnologie zijn troep opzuigt. Daarnaast heeft deze stofzuiger een verwisselbare batterij waardoor je eigenlijk vrijwel nooit zonder energie komt te zitten omdat er altijd 1 aan de lader kan blijven hangen.

SILVERCREST® Accu-steelstofzuiger - afbeelding 12

Flexibel gebruik

De stofzuiger is flexibel te gebruiken als zowel grond als handstofzuiger. Je kan makkelijk zonder zak en snoer zuigen en dat is een hele verademing. Een accu moet ongeveer 5 uur opladen en kan dan 25 minuten in de MAX modus zuigen of 40 minuten in de eco modus. Tijd zat dus!

Heb je nou écht een hekel aan stofzuigen dan kan je ook altijd de robotstofzuiger van de Lidl eens bekijken maar als je het allemaal wel mee vind vallen, heb je met deze steelstofzuiger veel meer waarde voor je geld dan met zo’n dure Dyson. Althans… als we de reviews mogen geloven. Je kunt de stofzuiger via deze link voor minder dan €100,- kopen of je drukt gewoon even op de knop hieronder.

Meer van dit