HomeTechLidl verkoopt nu JBL Flip Essential alternatief voor de helft van de...

Lidl verkoopt nu JBL Flip Essential alternatief voor de helft van de prijs

Lidl heeft wel vaker een aanbieding online staan die we graag wat extra aandacht geven, maar van deze deal werden we extra enthousiast. Vooral de prijs van deze Bluetooth-box klinkt als muziek in onze oren, dus kunnen we het niet laten om dit met jullie te delen. We hebben de specificaties van deze box even onder de loep genomen.

Lidl verkoopt JBL Flip Essential alternatief

Deze Bluetooth-box is van het merk Silvercrest en doet niet onder voor een A-merk box zoals de JBL Flip Essential. Dit maakt dat hij uitermate geschikt is voor elk feestje. Je kunt hem verbinden met 10 andere boxen, dus het is mogelijk om een flinke discotheek in je woonkamer te bouwen.

Als deze Bluetooth-box volledig is opgeladen dan kun je tot wel 15 uur achter elkaar muziek draaien. Je telefoon houdt dat makkelijk vol, want er zit een geïntegreerde oplader voor je smartphone in deze box. Een afterparty is dus ook geen probleem. Je kunt aan de indicator zien hoeveel sap er nog in de accu zit.
JBL Flip Essential alternatief

SILVERCREST® Bluetooth® luidspreker

Als de box leeg is, kun je hem binnen 5 uur weer volledig opgeladen. Je hoeft dus niet al te lang te wachten. Hij is volledig draadloos, dus je kunt deze speaker dus overal mee naartoe nemen. Een dagje strand is ook geen probleem, want deze Bluetooth-box van Lidl is volgens de IPX7-norm waterdicht. Dit houdt in dat je hem mee de zee in zou kunnen nemen.

Je kunt hem niet lang onder water houden, maar van een korte onderdompeling gaat hij niet kapot. Geen paniek dus als hij in het water valt. Bovendien is hij ook bestand tegen lichte schokken, zoals tijdens het rennen.

Je kunt deze Bluetooth-box krijgen in de kleuren zwart, rood en blauw. Dit zijn de meest gangbare kleuren en past dus bij elke outfit. Volgens de reviews is de prijs/kwaliteitverhouding meer dan prima.

Je kunt deze box namelijk aanschaffen voor de helft van de prijs van zijn concurrent de JBL Flip Essential. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten. Als je de Bluetooth-box van Lidl wil bestellen, dan druk je op deze link. Wees wel snel want op = altijd op bij de Lidl en met het oog op de feestdagen kan het zomaar wel eens hard gaan.

Meer van dit