HomeGadgetsLidl geeft ineens bizarre korting op volautomatisch koffiezetapparaat met bonen van Delonghi

Lidl geeft ineens bizarre korting op volautomatisch koffiezetapparaat met bonen van Delonghi

Lidl geeft ineens een bizarre korting op een volautomatisch koffiezetapparaat met bonen van Delonghi. In het kader van Black Friday is het goed opletten wat de winkels doen. De ene winkel stunt nog harder dan de andere en dat is goed nieuws voor koopjesjagers. Als je nog een volautomatisch bonenkoffiezetapparaat van Delonghi zoekt, ben je bij Lidl aan het juiste adres!

Koffiezetapparaat met bonen

Als je dol bent op koffie, dan kun eigenlijk niet om een koffiezetapparaat met bonen heen. De smaak van die koffie is gewoon echt een stuk intenser dan smaak uit bijvoorbeeld een koffiepadje. De apparaten zijn vaak best wel duur, waardoor veel mensen toch liever voor bijvoorbeeld een simpele Senseo kiezen.

Black Friday is de uitgelezen kans om spullen te scoren die normaal wat hoger geprijsd zijn. De Lidl weet dat ook en heeft besloten om een volautomatisch koffiezetapparaat met bonen van Delonghi aan te bieden voor een spotprijs. Je kunt het apparaat nu namelijk voor de helft van de prijs scoren. Omdat het Black Friday is, krijg je er óók nog eens gratis verzending bovenop.

Ga naar volledige schermweergave: Delonghi Volautomatisch koffiezetapparaat ECAM12.123.B - afbeelding 4

Delonghi Volautomatisch koffiezetapparaat ECAM12.123.B

Ervaar het ultieme koffiegenot met dit koffiezetwonder. Je kunt het apparaat in 13 standen instellen om jouw bakje koffie precies naar smaak te krijgen. Ben je dol op cappuccino? Maak dan gebruik van het handige cappuccino-systeem dat stoom, lucht en melk mixt voor de perfecte schuimlaag.

Met een flink groot waterreservoir, instelbare koffie-uitloop, en handige features zoals automatische uitschakeling of Rapid Cappuccino, wordt je koffieroutine een eitje. Als je wilt weten wat het apparaat allemaal nog meer kan, dan kan je beter even op de Lidl website kijken want die hebben er iets meer verstand van.

Meer van dit