HomeGadgetsDeze 5 Lidl aanbiedingen wil iedere klusser onder de kerstboom zien liggen

Deze 5 Lidl aanbiedingen wil iedere klusser onder de kerstboom zien liggen

Black Friday is weer in aantocht, dus ziet het op internet weer zwart van de aanbiedingen. In elke categorie is wel een goede deal te vinden, maar als fervente klussers zijn we extra geïnteresseerd in een aantal Lidl aanbiedingen waarmee we goedkope klus-deals kunnen scoren. Je huis opknappen voor de winter was nog nooit zo voordelig, want de onderstaande producten koop je deze week voor een prikkie.

Handcirkelzaag

Deze zaag is onmisbaar voor iedere klusser, en staat mooi in dit rijtje met Lidl aanbiedingen. Het maakt niet uit of je de ideale mancave gaat bouwen of een kroeg bij de buren gaat maken, met deze handcirkelzaag krijg je het zeker voor elkaar. De machine wordt met twee zaagbladen geleverd en heeft een variabele toerentalregeling. Deze handcirkelzaag is deze week met 27% korting te koop.

lidl aanbiedingen handcirkelzaag

Boor- en beitelhamer

Geen muur is veilig als je deze boor- en beitelhamer hebt gekocht. Je sloopt met deze power tool zonder enige moeite de tegels van je badkamermuur en je boort gemakkelijk een gat in elke oppervlakte. Deze tool heeft dus meerdere handige functies die vermoeiende sloopwerkzaamheden een stuk makkelijker maken. De set wordt geleverd in een praktische opbergkoffer. Deze boor- en beitelhamer is te koop met 25% korting.

lidl aanbiedingen beitel

Keramische verwarming

Als je aan het klussen bent dan is het mogelijk dat je op dat moment geen verwarming in je huis hebt. Dit is vooral vervelend in de wintermaanden, dus komt deze keramische verwarming uit dit lijstje met Lidl aanbiedingen goed van pas. Naast verwarmen kun je met dit handige apparaat een ruimte ook ventileren of drogen en hij is inzetbaar als een gewone ventilator, handig voor in de zomer. Deze keramische verwarming is nu te koop met 16% korting.

lidl aanbiedingen verwarming

Plasmasnijder

Met een plasmasnijder snijd je door staal, aluminium, koper en ijzer heen alsof je met een warm mes door boter snijdt. Zeer handig als je in een garage werkt of loodgieter bent. Dit handige apparaat heeft een beveiliging tegen overbelasting en heeft een ergonomische draaggreep voor als je wat langer bezig bent. De maximale snijdikte is 12mm, dus voor de meeste staalplaten is deze plasmasnijder wel geschikt. Je koopt hem nu met een korting van 20%.

lidl aanbiedingen plasmasnijder

Nat-/droogzuiger

We sluiten dit lijstje met Lidl aanbiedingen af met deze multifunctionele nat-/droogzuiger, want het is nu eenmaal een feit dat het tijdens het klussen vies wordt. Deze stofzuiger zuigt niet alleen stof, maar ook water op. Ideaal voor elk huishouden, werkplaats of garage. Het apparaat is ook aan te sluiten als directe stofafzuiging van zaag- en slijpapparaten. Bovendien is deze nat-/droogzuiger ook te gebruiken als blazer. Hij is deze week verkrijgbaar met 20% korting.

lidl aanbiedingen zuiger

Lidl aanbiedingen voor onder de boom

De bovenstaande Lidl aanbiedingen zijn prima cadeau’s voor elke klusser maar ze hebben nog veel meer voor klussers in de Lidl aanbieding. Check dus gauw even deze link om te zien wat er nog meer te scoren is. en dus uitermate geschikt om onder de kerstboom te leggen. De meeste klussers kunnen een lekker kopje koffie ook wel waarderen, daarom heeft Lidl onlangs ook een bizar hoge korting gegeven op een volautomatisch koffiezetapparaat.

Als je geen vrienden of familie met twee rechterhanden hebt, dan kun je altijd nog kiezen voor een leuke LEGO-set voor onder de kerstboom. Dan kunnen ze toch iets bouwen, zonder dat ze er te veel moeite voor hoeven te doen.

Meer van dit