HomeGeen categorieOp deze 5 elektrische fietsen heb je bizar veel korting dankzij Black...

Op deze 5 elektrische fietsen heb je bizar veel korting dankzij Black Friday

Elektrische fietsen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ze kosten normaal flink wat geld, maar tijdens Black Friday worden er hoge kortingen gegeven. Een elektrische fiets is een nuttige investering, want als je in plaats van de auto op de fiets naar je werk gaat dan scheelt het weer hoge brandstofkosten, bovendien is frisse lucht ook lekker gezond. Reden genoeg om een e-bike aan te schaffen dus. De onderstaande exemplaren worden deze week verkocht met honderden euro’s korting.

Villette L’Amant

De Villette L’Amant past normaal gesproken al tussen de redelijk betaalbare elektrische fietsen, maar tijdens Black Friday is deze e-bike helemaal een koopje. De fiets heeft 7 versnellingen. Je fietst met deze elektrische fiets dus makkelijk met tegenwind naar je werk en ook een heuveltje op doe je fluitend. De LCD-display geeft de nodige informatie over de fiets en de snelheid. De Villette L’Amant is nu met 15% korting te koop voor
€ 1109.

elektrische fietsen villette

Batavus PACKD E-go Plus

Het merk Batavus is toonaangevend als het gaat om goede kwaliteit fietsen. In het geval van elektrische fietsen is dit niet anders. Door de middenmotor is deze fiets beter uitgebalanceerd en de rollerbrake werkt beter dan zijn voorganger, de trommelrem. Het frame is extra dik, zodat de stevigheid gegarandeerd is. De Batavus PACKD E-go Plus heeft 5 trapondersteuningen en is gemaakt van aluminium. Deze fiets is nu te koop met 700 euro korting voor € 1.399.

elektrische fietsen batavus

La Souris Crossbow V8

Deze stoere e-bike is van La Souris, een uitstekend merk onder de elektrische fietsen. Deze fiets straalt kracht uit en is speciaal ontworpen om te toeren in de stad. Met zijn 20-inch banden is het een echte blikvanger, bovendien ligt de fiets door deze dikke banden stabiel op elk wegdek. Op de LCD-display kun je zien hoe hard je gaat, hoe vol de accu nog is en hoeveel kilometer je hebt afgelegd. Deze knappe La Souris Crossbow V8 is nu met 700 euro korting te koop voor € 999.

elektrische fietsen la souris

Qwic Elektrische stadsfiets

Een degelijke stadsfiets met een luxe afwerking en een stille motor. Deze fiets is ideaal voor vlak terrein en leent zich dus uitstekend voor woon- en werkverkeer. Met de standaard accu leg je gemiddeld 70 kilometer af, maar je kunt voor een meerprijs ook een zwaardere accu kopen, waarmee je 100 en 120 kilometer af kan leggen. De fiets heeft 7 versnellingen en heeft hydraulische schijfremmen. De Qwic Elektrische stadsfiets is nu met Black Friday met 450 euro korting te koop voor slechts € 2.147,81.

elektrische fietsen qwic

Hitway elektrische fietsen

Tijdens Black Friday zijn elektrische fietsen extra goedkoop, dat geldt dus ook voor deze e-bike van Hitway. Met een krachtige 250W motor en 3 verschillende snelheidsstanden zijn heuvels met een helling tot 25 graden geen probleem. De accu is afneembaar, zodat je hem los van de fiets op kunt laden. De voor- en achterschijfremmen en pneumatische banden zorgen voor een zeer comfortabele en veilige rijervaring. De maximumsnelheid is 25 kilometer per uur. De Hitway elektrische fiets is nu met 18% korting te koop

elektrische fiets hitway

Meer van dit