HomeGadgetsTop 5 Action gadgets die deze week (50) in de aanbieding zijn

Top 5 Action gadgets die deze week (50) in de aanbieding zijn

Als we op zoek gaan naar leuke en betaalbare gadgets dan kijken we altijd eerst even naar de Action gadgets van deze week. De goedkope retailer heeft namelijk een breed assortiment aan producten, waarvan er wekelijks een aantal in de aanbieding wordt gegooid. Toen we op zoek gingen naar de beste deals van deze week viel ons oog op 5 producten die we jullie niet mogen onthouden.

LSC Smart Connect kastverlichting

Als je geen verlichting in je kast hebt, is het soms moeilijk zoeken naar datgene wat je wil vinden. Wij vonden tussen een rijtje met Action gadgets deze rechthoekige kastverlichting, in een set van twee. Deze set is makkelijk in de kast te monteren en aan elkaar te koppelen. Vervolgens kun je de lampen met een app bedienen. De LSC Smart Connect kastverlichting is alleen online verkrijgbaar.
action gadgets lampkast

Mini stofzuiger

Kruimels op de bank of in de auto heb je zo verwijderd met behulp van deze mini stofzuiger. Dit handige apparaat heeft een oplaadbare accu, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen. Dankzij de 4 opzetstukken kun je hem voor verschillende doeleinden gebruiken. Deze mini stofzuiger wordt geleverd met een USB-oplaadkabel en is voorzien van een krachtige compressor voor optimale efficiëntie.

Infrarood verwarming

Als je aan het werk bent en het is een beetje fris in huis, dan is deze infrarood verwarming een handig hulpmiddel om het wat behaaglijker te maken. Dankzij deze handige Action gadget zit je nooit meer bibberend achter je bureau en kun je een stuk comfortabeler werken. Je kunt hem ook naast een hondenmand zetten of meenemen naar kantoor. Deze infrarood verwarming heeft een timer beveiliging van drie uur en is alleen online verkrijgbaar.

Elektrische dweil

Deze elektrische dweil van de action werkt zonder sop en is ook nog eens snoerloos. Het is een slimme vervanging voor de traditionele mop, want je hoeft geen emmer met sop te vullen. Doordat deze vloerreiniger snoerloos is, kun je het hele huis zonder enige moeite een schone vloer geven. Het materiaal is van aluminium en wordt geleverd met 4 ronde mop pads. Deze elektrische vloerreiniger is alleen online verkrijgbaar.

 

Lichtgevende kerst pinguïn

Bij de kerstdagen horen lichtjes en lampjes. Deze kerst pinguïn hoort daarom zeker in het lijstje met de leukste Action gadgets thuis. Deze verrijking voor je kerstversiering is energiezuinig en is eenvoudig te installeren. Deze vrolijke uitstraling is 41 cm hoog en 31 cm breed en heeft een witlicht van 40 lampjes die je op verschillende manieren kan laten schijnen. Ook deze lichtgevende kerst pinguïn is alleen online verkrijgbaar.

Action gadgets op onze website

Als je geen genoeg kunt krijgen van Action gadgets dan raden we je aan om alle deals van de webshop te bekijken. Met zoveel voordeel weet je zeker dat je met de feestdagen een stuk goedkoper uit bent. We zetten elke week een selectie van de nieuwste deals online, check dus ook zeker nog de aanbiedingen van vorige week en hou onze website iedere dinsdag in de gaten voor de volgende!

Meer van dit