HomeGeen categorieLidl heeft nu deze opblaasbare jacuzzi voor een spotprijs!

Lidl heeft nu deze opblaasbare jacuzzi voor een spotprijs!

Een opblaasbare jacuzzi is de perfecte oplossing wanneer je dol bent op relaxen. Je hoeft geen enorme unit van een jacuzzi te kopen en te onderhouden en je hoeft ook niet een zwembadje te vullen met warm water. De Lay Z Spa van de Lidl houdt zichzelf lekker warm terwijl jij geniet van de bubbels.

Opblaasbare jacuzzi voor een spotprijs

Normaal zijn de jacuzzi’s altijd redelijk aan de prijs en als je er dan ééntje gevonden hebt waarvan de prijs laag is, dan is ‘ie meestal klein. Gelukkig is daar redder in nood Lidl die momenteel deze jacuzzi met 37%(!) korting aanbied. Toch een flink bedrag dat er dan af gaat!

Wanneer je denkt dat een jacuzzi alleen lekker is in de zomer dan zit je goed mis. Het is namelijk heerlijk voor je lichaam om na een lange koude dag, in warm water te relaxen. Als je er dan uit gaat in de kou dan is dat ontzettend goed voor je bloedsomloop. Daarnaast kan het stress verminderen en dat is toch ook wel prettig in deze koude donkere dagen.

Groot genoeg

Deze opblaasbare jacuzzi is niet alleen te krijgen voor een spotprijs, maar ook nog eens groot genoeg om met het hele gezin in te chillen. Dankzij de binnenmaat van 166cm doorsnede, kan iedereen zijn benen goed kwijt. De diepte van 71 centimeter zorgt er voor dat je lekker rechtop onder water kunt zitten. Je zou er met 7 personen met gemak in moeten passen.

Wanneer je denkt dat het in de winter allemaal niet zo makkelijk is dan heb je het ook mis. De jacuzzi beschikt over een interne vorstbeveiliging dus je kunt hem het hele jaar buiten laten staan. Hij maakt zichzelf goed schoon dankzij de verwarmingspomp. De 180 jets in de jacuzzi zorgen er voor dat de bubbels overal heerlijk verdeeld zijn. Geen miskoop dus! Je kunt de opblaasbare jacuzzi via deze link bekijken en aanschaffen.

Bestway Opblaasbare jacuzzi Lay-Z-Spa™ St. Moritz - afbeelding 2

Bestway Opblaasbare jacuzzi Lay-Z-Spa™ St. Moritz - afbeelding 3

Meer van dit