HomeGeen categorieLidl heeft nu een enorme opblaasbare jacuzzi in de aanbieding

Lidl heeft nu een enorme opblaasbare jacuzzi in de aanbieding

Als je ooit hebt getwijfeld of je een jacuzzi moet nemen, is nu het moment om toe te slaan. De Lidl verkoopt namelijk een enorme opblaasbare variant, waar je met 7 mensen met gemak in kunt chillen. Met 180 airjets, in een bad van bijna 1200 liter, kun jij de hele avond blijven zitten!

Enorme opblaasbare jacuzzi

Een jacuzzi is jarenlang iets geweest dat alleen voor welvarende mensen weggelegd was. Zo’n ding kostte klauwen vol met geld én je moest er de ruimte voor hebben. Gelukkig zijn er nu sinds een paar jaar ook meer dan genoeg goedkopere alternatieven te vinden. Een opblaasbare variant, is één van die alternatieven.

De Lidl heeft handig ingespeeld op de vraag naar jacuzzi’s. Ze hebben een uitgebreide keus maar hebben dat nu nog iets meer uitgebreid. Ze verkopen momenteel namelijk een enorme opblaasbare jacuzzi voor een spotprijsje. Normaal kost het gevaarte namelijk bijna 800 euro maar nu gaat er dus 30% vanaf, waardoor er nog maar €549,- overblijft.

Chillen in het bubbelbad

Door de grootte van de jacuzzi kun jij flink chillen in het bubbelbad. Het bad is namelijk 216 centimeter doorsnede en 71 centimeter diep. Hij is te verwarmen tot 40 graden en geschikt om het hele jaar door buiten te staan. Het merk Bestway staat ook bekend om hun kwaliteit dus daar hoef je jezelf ook niet druk over te maken.

Je zet het ding met gemak op en je kunt de module gewoon in het stopcontact steken. De jacuzzi komt gewoon in een doos dus er is ook geen excuus meer over gedoe. Als jij ooit hebt getwijfeld dan moet je het nu gewoon doen. Je kunt de jacuzzi bekijken en aanschaffen via deze link. Er zijn nog maar enkele stuks beschikbaar dus zorg dat je er wel snel bij bent. Als je twijfelt of je wel zo’n grote wilt heb ik alsnog goed nieuws, ze hebben ook kleinere in de aanbieding op dit moment.

Ga naar volledige schermweergave: Bestway Opblaasbare jacuzzi Lay-Z-Spa™ St. Moritz - afbeelding 3

 

Meer van dit