HomeGadgetsDe Action robotstofzuiger met dweil is weer terug en goedkoper dan ooit

De Action robotstofzuiger met dweil is weer terug en goedkoper dan ooit

Hij was een tijdje uitverkocht maar nu is hij weer terug; De robotstofzuiger van de action met dweilfunctie. Action heeft flink uitgepakt met deze robotstofzuiger, want de Zigma Spark is een heuse krachtpatser onder de robotstofzuigers. Waar de action normaal niet helemaal om A-kwaliteit bekend staat, bieden ze dat nu dus wel aan.

Action robotstofzuiger met dweil

Toen de robotstofzuiger enkele tijd geleden in de webshop verscheen, was die in no-time uitverkocht. Nu is hij dus weer op voorraad en dat is goed nieuws voor de mensen die misgegrepen hebben. Deze stofzuiger kan namelijk prima concurreren met de A-merk stofzuigers.

De Zigma Spark 980 is normaal gesproken te koop voor €279,99 maar de action geeft er een gigantische korting op. De prijs is nog niet zo laag als je van de Action gewend bent, maar het is alsnog wel een fantastische aanbieding. Inmiddels hebben best wel wat mensen hem al binnen dus zijn er ook al wel wat reviews te lezen.

Action Robotstofzuiger met Dweil

Gemiddelde score

Als we kijken naar een gemiddelde score dan krijgt de Zigma Spark 980 vier van de vijf sterren. Dat is een behoorlijk goede score als je kijkt naar de goedkope prijs. Een minpuntje dat ik kan vinden is dat hij wel wat geluid maakt.

Omdat je hem heel makkelijk in kunt plannen, kun je hem gewoon aan laten gaan wanneer je niet thuis bent. Dat is dan gelijk weer het pluspuntje dat ik kan zien. Wat ze ook als pluspunt aangeven is dat hij écht wel een sterke zuigkracht heeft en dat hij met gemak in één keer je huis kan dweilen.

Robotstofzuiger Zigma Spark-980

Schoon en netjes

Die vier sterke puntjes van de stofzuiger die Action benoemd zijn:
– Efficiënte reiniging dankzij het lasernavigatiesysteem
– Voldoende zuigkracht om zelfs het hardnekkigste vuil aan te kunnen.
– Een dweilfunctie die zorgt voor een streeploos schone vloer.
– Eenvoudige bediening via de intuïtieve app

Als je altijd al een robotstofzuiger in overweging hebt gehad, dan is dit echt een perfect instapmodel. Hij maakt je huis helemaal schoon en netjes en doet dat ook nog helemaal zelf. Je hebt er op die manier geen omkijken meer naar.

De Robotstofzuiger met dweil is via deze link beter te bekijken én aan te schaffen. Zorg er alleen wel voor dat je snel bent want voor je het weet is de voorraad weer op. We weten niet of hij daarna nog terug gaat komen voor deze prijs.

Meer van dit