HomeGadgetsDankzij deze elektrische ijskrabber zijn jouw ruiten in no-time ijsvrij

Dankzij deze elektrische ijskrabber zijn jouw ruiten in no-time ijsvrij

Deze elektrische ijskrabber heeft jouw autoruit in no-time ijsvrij gemaakt. We kwamen deze gadget tegen in onze eigen zoektocht naar een oplossing om de ruiten ijsvrij te maken. Eerder deelden we er al één maar bij nader inzien werkt dat als het te koud is echt voor geen meter.

Elektrische ijskrabber

Heb jij ook zo’n takke hekel aan het wegkrabben van ijs op de autoruit dan kan deze gadget een echte uitkomst zijn. Deze elektrische ijskrabber doet namelijk al het zware werk voor jou. Met behulp van zes plastic schrapers krijg jij de dikste laag ijs van je auto.

Het apparaat werkt met een interne batterij en gaat zon 15 minuten mee als hij volledig is opgeladen. De batterij loopt niet leeg als het apparaat uit staat dus je kunt er altijd van op aan dat de ijskrabber tot je dienst staat. Toch leeg? Dan kun je hem met de bijgeleverde usb kabel en een quick charger in een oogwenk opladen.

Gevaar

Autorijden wanneer de ruiten niet optimaal ijsvrij zijn is ontzettend gevaarlijk. Ook is het verboden en kun je een flinke boete verwachten als de politie je betrapt. Ook is het niet meer nodig om de auto een kwartier van te voren aan te zetten. Hoewel hij dan wel lekker warm is, is dat natuurlijk wel schadelijk voor het milieu.

Kortom, een elektrische ijskrabber is je beste vriend als je een hekel hebt aan bevroren autoruiten. Het is een duurzaam apparaat wat jaren mee kan gaan dus voor de prijs hoef je hem ook niet te laten liggen! Je scoort de elektrische ijskrabber via deze link! Benieuwd hoe het werkt? Check dan het filmpje hier onder.

Meer van dit