HomeTechBol komt met bizarre korting op kneitergrote Samsung QLED televisie

Bol komt met bizarre korting op kneitergrote Samsung QLED televisie

Met Black Friday in aantocht is het opletten geblazen. Zo’n beetje ieder bedrijf doet aan deze hype mee en geeft hoge kortingen op producten. Soms zijn die kortingen alleen zó hoog, dat het op een prijsfoutje begint te lijken. Bol heeft nu potentieel prijsfoutje op een Samsung QLED televisie geplakt!

Samsung QE55QN85C QLED

Als je nog op zoek bent naar een grote televisie met prachtige beeldkwaliteit, dan moet je eens kijken naar deze Samsung televisie met QLED techniek. QLED, oftewel Quantum Dot Light Emitting Diode, is een geavanceerde beeldschermtechnologie die wordt toegepast in de moderne televisies van Samsung.

Dankzij deze techniek is het net alsof je je favoriete films en series opnieuw ontdekt. Kleuren en contrast komen namelijk perfect tot hun recht. Daarnaast heeft de televisie HDR Remastering. Donkere scenes worden scherper en lichte scenes stralen helderder. Dankzij de speakers van Samsung en Dolby Atmos, heb je een complete beleving van deze televisie. De televisie is te krijgen in 55, 65 en 75 inch. Dat wil zeggen dat hij lekker kan concurreren met een bioscoopscherm.

Bizarre korting op Samsung QLED televisie

De prijs van dit soort televisies zijn vaak aan de hogere kant van het segment, maar dit keer lijkt dat anders. Bol heeft namelijk een bizarre korting op de Samsung QE55QN85C geplaatst. Zowel de 55, 65 en de 75 inch televisie zijn nu met honderden euro’s korting te scoren. De 55 inch is zelfs bijna de helft van de prijs.

Je kunt de televisie via deze link bekijken en eventueel aanschaffen. Het komt namelijk niet heel vaak voor dat zulke televisies met zo’n bizar hoge korting worden weggezet. Daarnaast staat Samsung bekend om hun uitstekende televisies en service voor als er wat mis mee is. Wacht niet te lang als je twijfelt, want voor je het weet schiet die prijs weer omhoog.

Meer van dit