HomeGadgetsBol.com stunt met digitale instant waterkoker zodat jij geen Quooker meer nodig...

Bol.com stunt met digitale instant waterkoker zodat jij geen Quooker meer nodig hebt

In een wereld waarin tijd kostbaarder is dan ooit, stunt Bol.com met een digitale instant waterkoker. Of je nu thuis bent, op kantoor zit of rondreist met je caravan, deze digitale instant waterkoker voorziet je altijd in een paar seconden van heet water. Je kunt hem nu met bijna 20% korting scoren. Dankzij dit apparaat heb jij helemaal geen kokend waterkraan meer nodig.

Instant kokend water

De digitale instant waterkoker is een Aigostar 30HB7. Het apparaat is bliksemsnel warm, waardoor je in 5 seconden al kunt genieten van heet water. Het werkt zo snel doordat niet het water, maar het apparaatje verwarmd wordt. Je hoeft niet te wachten tot het water kookt.

De temperatuur van het water kun je instellen. Die werkt van 25 ℃ tot 100 ℃. Dat maakt de Aigostar instant waterkoker niet alleen geliefd bij thee of cup-a-soup liefhebbers, maar ook bij schoonmaak fanaten. Een lekker warm sopje is bijvoorbeeld met gemak gemaakt, zonder dat je hoeft te wachten totdat je leidingwater warm wordt.

Specificaties van de Aigostar instant waterkoker

De capaciteit van de heetwaterdispenser is behoorlijk groot. Het uitneembare waterreservoir is namelijk 2.5 liter groot. Met behulp van 4 verschillende niveaus (120 ml, 250 ml, 360 ml en 500 ml) kun jij de hoeveelheid water precies aanpassen op wat je nodig hebt. Deze verschillende hoeveelheden kun je bijvoorbeeld niet instellen op de heetwaterdispenser van de action.

Het apparaat heeft gelukkig ook een zelfreinigende functie. Hierdoor blijft het apparaat schoon zonder dat jij je daar druk over hoeft te maken. Dankzij het handige digitale LED-touchscreen is de Aigostar 30HB7 supermakkelijk te gebruiken. Je stelt in welke temperatuur en hoeveelheid je wilt en hop, klaar is Kees.

Er zit een indicatielampje op de waterkoker, die aangeeft wanneer het apparaat een beetje liefde en ontkalking nodig heeft. Het vermogen van het apparaat is 2400 watt, waardoor die dus kneitersnel warm is. Tot slot heeft het apparaat ook nog een kinderslot, waardoor jouw kleintje niet zomaar een kop kokend water kan zetten. Je scoort het apparaatje door op de knop hieronder te drukken.

Meer van dit