HomeTechDit zijn 5 mooie LEGO-deals die je nu al met Black Friday...

Dit zijn 5 mooie LEGO-deals die je nu al met Black Friday korting kunt scoren

Volgende week regent het weer aanbiedingen tijdens Black Friday. Het is de uitgelezen kans om goedkoop cadeautjes in te slaan voor de feestdagen. LEGO doet uiteraard mee aan deze koopjesdag en heeft alvast een aantal LEGO-deals in de aanbieding gegooid die nu al tegen fikse kortingen te koop zijn.

LEGO-deals tijdens Black Friday

We besteden wel vaker aandacht aan goedkope en unieke LEGO-deals. Zo hadden we laatst onze ogen laten vallen op een viking-bouwset voor in de winter. Als je wel van een magische deal houdt, dan mag het iconische kasteel Zweinstein uit Harry Potter zeker niet in jouw kast ontbreken. LEGO is bovendien een goede investering voor later, want het populaire speelgoed wordt jaarlijks gemiddeld 11% meer waard.

De onderstaande LEGO-deals zijn dus een goede investering, maar zijn ook prima cadeautjes voor de feestdagen, want LEGO is al generaties het populairste speelgoed ter wereld. De onderstaande sets zijn met alle zorg uitgezocht en zijn zacht voor je portemonnee. Deze LEGO-deals zullen ook op Black Friday zeer laag geprijsd zijn, het is dan alleen afwachten of ze nog op voorraad zijn. Als je de onderstaande sets nu koopt, dan ben je er op tijd bij.

LEGO City Poolonderzoeksschip

Waan jezelf als onderzoeker op de noord- en zuidpool met het LEGO City Poolonderzoeksschip. De realistische details zijn verbluffend. De set heeft 7 minifiguren, een orka, een helikopter op het schip en zelfs een Viking-scheepswrak om te onderzoeken.

lego-deals onderzoeksboot

LEGO DreamZzz fantastische boomhut

Met deze LEGO Dreamz fantastische boomhut duik je in het avontuur van de populaire televisieserie, en is gebaseerd op de magische boomhut waar de helden van DreamZzz elkaar ontmoeten. Neem een kijkje in de keuken van mevrouw Castillo en geniet van het uitzicht in de uitkijktoren.

lego-deals boomhut

LEGO Jurassic World

Je kunt met de LEGO Jurassic World-set alle scènes uit de films van Jurassic Park naspelen. De T-Rex en de Raptor aanval set mag uiteraard niet ontbreken. De vele details maken van deze set een waar prehistorisch avontuur, dat je kunt ervaren in het bezoekerscentrum en de keuken van het gebouw. De prijs van deze set is de laatste jaren flink gestegen, maar nu dus weer met korting op te pakken.

LEGO-deals Jurassic World

LEGO City onderzoeksstation op de Maan

Als je altijd al een astronaut had willen worden, dan kun je nu je kans grijpen met deze LEGO City onderzoeksstation op de Maan. De set zit vol met details die zijn gebaseerd op echte apparatuur van NASA, zoals de maanlander, een VIPER Rover en een leefkoepel. Je krijgt er 6 mini figuren bij.

LEGO-deals onderzoeksstation

LEGO Pirates Het Soldatenfort

De brute en nietsontziende wereld van piraten en soldaten worden mooi weergegeven in deze LEGO Pirates Het Soldatenfort bouwset. Het is aan jou om een aanval van piraten af te slaan en dat tuig in de boeien te slaan. Deze bouwset staat garant voor spannende avonturen en ook de prijs van deze set is crimineel laag. Daarnaast is deze set al wat ouder en zou dus een goede investering kunnen zijn voor de toekomst.

LEGO-deals soldatenfort

Meer van dit