HomeTechMet deze 5 exclusieve LEGO-sets kom jij de kerstvakantie door

Met deze 5 exclusieve LEGO-sets kom jij de kerstvakantie door

Tijdens de kerstvakantie is het vaak bar slecht weer, dus zitten we veel binnen. Je kunt ervoor kiezen om hele dagen te bingewatchen op Netflix, maar op een gegeven moment ken je elke serie van binnen en van buiten. Een leuke en creatieve manier van vermaak is het bouwen van een gave exclusieve LEGO-set. Wij hebben 5 leuke exemplaren op een rijtje gezet.

1. Titanic vaart bij exclusieve LEGO-sets

Met de bouw van de Titanic zink je nooit meer in verveling. bouw dit iconische ship na en creëer de ultieme blikvanger voor in huis. Als het schip is voltooid dan moet je wel een goede plek zoeken, want met een lengte van 133 cm is de Titanic de grootste exclusieve LEGO-set die ooit gemaakt is.
titanic

2. Concorde

De tijd vliegt voorbij tijdens de bouwe van de Concorde, het vliegtuig dat wereldberoemd is door zijn snelheid en de kantelbare cockpit. De details zijn verbluffend. Er zitten 40 stoelen in de voorste cabine en 60 stoelen in de achterste cabine. De cockpit is – net zoals in het echt het geval is – kantelbaar en mag niet ontbreken in dit rijtje met exclusieve LEGO-sets.
concorde

3. Natuurhistorisch museum

In het natuurhistorisch museum raak je nooit uitgekeken. Deze exclusieve LEGO-set is perfect voor het doden van de tijd in de kerstvakantie, want de vele details houden je wel even bezig. Je kunt exposities starten en zelf een kijkje nemen in de vele kamers van het museum. Je krijgt er 7 minifiguren bij, waaronder een speelse puppy.
museum

4. Batcave

Fans van Batman kunnen hun hart ophalen met deze spectaculaire Batcave. Deze exclusieve LEGO-set bestaat uit 3981 steentjes en bevat alle bekende minifiguren uit de film-franchise. Denk hierbij aan Catwoman, The Penguin en uiteraard Batman zelf. Er zitten verborgen elementen in de Batcave, maar die gaan we natuurlijk niet verklappen.
batcave

5. X-Wing Starfighter

Je kunt lekker spacen in de kerstvakantie met deze gave X-Wing Starfighter, die we allemaal kennen uit Star Wars. De vele details maken van deze set een leuk project. Kijk bijvoorbeeld naar het verbluffende cockpit interieur. R2-D2 mag ook niet ontbreken, dus die zit bij de set inbegrepen.

Meer van dit