HomeTechLEGO brengt jouw stenen tot leven met de pratende sorteerhoed uit Harry...

LEGO brengt jouw stenen tot leven met de pratende sorteerhoed uit Harry Potter

LEGO komt met een nieuwe set, namelijk de pratende sorteerhoed uit Harry Potter. Dat lijkt al een geweldige set om weg te zetten in de kast, maar het wordt nog leuker. Deze sorteerhoed kan écht praten. De set bevat namelijk een geluidssteen, die hem tot leven brengt.

Pratende sorteerhoed van LEGO

LEGO met het Harry Potter thema is al tijden populair. Liefhebbers van het thema én liefhebbers van LEGO zijn dol op de sets die beschikbaar zijn. De sets zijn prachtig gemaakt en je de bouwwerken zijn levensecht.

Ondanks dat het allemaal zo gaaf en echt lijkt, is er één ding wat mist. In de magische wereld van Harry Potter, komt zowat alles tot leven. Voor LEGO bleef dit lang bij alleen magie, maar nu is het zo ver. De eerste pratende set óóit is ontworpen en is nu al op de LEGO website te bestellen, maar wordt pas vanaf 1 maart geleverd.

Geluidssteen

In de hoed zit een geluidssteen die 31 fragmentjes bevat. Als je het puntje van de hoed kantelt, speelt die steen een willekeurig fragmentje af. Zo kan de hoed dus bepalen welke afdeling je het meest geschikt voor bent. Een enorm leuke ontwikkeling binnen de LEGO wereld!

Meer van dit